Bade İşçil Ve Deniz Çakır Aynı Projede!

Bade İşçil Ve Deniz Çakır Aynı Projede!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi sonrası Masumiyet’te yer almış Deniz Çakır ile Netflix’te Aşk 101 dizisinde oynamış Bade İşçil ‘Aslında Özgürsün’ adlı dizide bir araya gelecek

İlk çıkışından itibaren yaptığı farklı reklamlarıyla dikkat çeken dijital içerik platformu GAİN, geçtiğimiz yıl pek çok orijinal içeriği bünyesinde barındırmasıyla yükselişe geçen üreticiler arasında yerini alıyor. Yerli içerikleriyle dikkat çeken GAİN son olarak Bade İşçil ve Deniz Çakır’ı aynı projede bir araya getirdi. Ünlü yazar Duygu Asena’nın ‘Aynı’ isimli kitabından uyarlanan ‘Aslında Özgürsün’ adlı dizide iki isim bir araya gelecek… Yeni projeleriyle ilgili detaylar…

Bade İşçil ve Deniz Çakır ‘Aslında Özgürsün’ de Bir Araya Gelecek

Duygu Asena’nın aynı adlı romanından uyarlanan ‘Aslında Özgürsün’ dizisi Gain’de izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizide, Belgin ve Berna adlı iki kadının eğlenceli arkadaşlık hikâyeleri anlatılacak.

 İş kadını Berna ve umutsuz ev kadını Belgin’in birbirine tutunma hikâyesini anlatan diziyi Ali Kemal Güven yazıp yönetecek. ‘Aslında Özgürsün’ dizisinin başrol oyuncuları belli oldu.

Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Mart ayında sete çıkacak olan dizide Deniz Çakır ve Bade İşcil başrolleri paylaşacak. Duygu Asena’nın kadın psikolojisine farklı pencereden bakış açısı sunduğu eserinin dizi versiyonunda yakışıklı aktör Alican Yücesoy da rol alacak.

Bade İşçil Yeni Projeyle Setlere Dönüyor

1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Bade İşçil, 2009 yılında Ezel isimli dizide canlandırdığı Şebnem karakteri ile büyük popülerlik yakaladı. 2011 yılında final yapan ve 71 bölüm süren dizi sayesinde geniş bir hayran kitlesine kavuşan Bade İşçil hem yetenekleri hem de güzelliği ile ekrana çok yakıştı.

 Ardından oyuncunun yine çok sevilen Kuzey Güney isimli dizide Banu karakteri ile yer alması, şöhretinin iyice artmasını sağladı. Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki Pelin rolüyle de akıllara yazılan oyuncu, en son Aşk 101 isimli Netflix dizisinde Işık karakterine hayat verdi.

Televizyon projeleri yerine dijital işleri tercih etmekte olan oyuncunun yeni dizi projesi de yine bir dijital platform için çekilecek.

Deniz Çakır Yeniden Hayranlarının Karşısına Çıkıyor

2018 senesinde veda ettiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi sonrasında setlere uzun bir ara veren ünlü oyuncu Deniz Çakır, merak konusu olmuştu. 2021 senesinde Fox TV ekranlarında kadına şiddet konusunda önemli mesajlar veren ‘Masumiyet’ isimli dizi ile ekranlara gelmişti. Oyuncunun yeniden bir kadın projesinde yer alması bir başka detay oldu.

Toplamda 13 bölüm süren dizide Bahar isimli karaktere hayat vererek oldukça dikkat çekici ve etkileyici bir oyunculuk performansı ortaya koyan ünlü oyuncu Deniz Çakır, dizinin final yapması ile 6 ay kadar dinlenmeyi tercih etmişti. Oyuncu kendisine gelen teklifi değerlendirdi ve tekrardan bir kadın projesi içinde bulunacak.

Bade İşçil ve Deniz Çakır ikilisinin başrolündeki ‘Aslında Özgürsün’ dizisinin hikayesi kadın hakları konusunda verdiği mücadele ile bilinen ünlü yazar Duygu Asena’nın aynı isimli kitabından uyarlandı. Dizi, Toplum baskısı altında kendi hayallerinden vazgeçmeyen bu iki kadının psikolojik hallerini de yansıtacak.

04-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar