Survivor All Star 16. bölüm izle (5 Şubat Cumartesi)

Survivor All Star 16. bölüm izle (5 Şubat Cumartesi)
Survivor All Star 16. bölüm izle: 5 Şubat Cumartesi ekrana gelen yeni bölüm, tek parça ve full HD olarak izlemek için detaylar.

Survivor All Star 16. bölüm izle: 5 Şubat Cumartesi akşamı yeni bölüm ile ekranlarda olacak Survivor, sevenlerini ekran başına geçirecek. Canlı olarak izlemek isteyenler televizyondan ve de internet üzerinden son bölümü izleyecekler. Survivor All Star 16. bölümü izlemek isteyen izleyiciler online olarak hangi adresten canlı ya da tek parça olarak izleyebileceklerini internette araştırmaya devam ediyorlar. Bu sayfa üzerinden yeni bölüme en kaliteli bir şekilde ulaşabilme imkanınız var. Survivor All Star 16. bölüm tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Yeni bölüm ile ilgili detaylar da sayfada yer alıyor.

Survivor All Star 16. bölüm izle (5 Şubat Cumartesi)

Survivor All Star'ın 16. bölüm fragmanı yayınlandı ve heyecan dolu anların izleyicileri beklediğini gözler önüne serdi. Yarışmacılar yeni bölümde dokunulmazlık için çıkacakları parkurda birbirlerini suya itmeye çalışacaklar. Oyun sırasında Nisa ve Sercan arasında bir sürtüşme meydana geliyor. Sonrasında ise Nisa, yaşadığı sakatlık nedeniyle zor anlar yaşaıyor. Öte yandan Birsen, oyun sırasında baygınlık geçirerek yürekleri ağza getiriyor. İki takım arasındaki sözlü atışmalar da gerginliği fazlasıyla arttırıyor. Sema'nın Gönüllüler takımının bençine yürüdüğü anlarda tansiyon bir hayli yükselirken Berna'nın üzerine yürüyen Nagihan güçlükle yatıştırılıyor. Oyun esnasında Hikmet'in Mert'in yüzüne darbe vurduğu görülüyor. Bölüm sonundaki ada konseyinde ise Berna ve Nagihan arasındaki gerginlik devam ediyor. Survivor All Star, 5 Şubat Cumartesi akşamı saat 20:00'de 16. bölümüyle TV8 ekranlarında olacak. Survivor All Star yeni bölümü izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

2022 Survivor All Star kadrosu

Ünlüler takımı: Adem Kılıçcı, Aycan Yanaç, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Birsen Bekgöz, Çağan Atakan Arslan, Elif Gören, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Sercan Yıldırım, Parviz Abdullayev, Ayşıl Özaslan (elendi)

Gönüllüler takımı: Anıl Berk Baki, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Berna Keklikler, Evrim Keklik, Gökhan Keser, Hikmet Tuğsuz, Ogeday Girişken, Seda Ocak, Sude Burcu, Yağmur Banda, Yasin Obuz, Yunus Emre Özden, Nisa Bölükbaşı, Gizem Kerimoğlu (elendi)

05-02-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar