Yargı’nın Neva Hakim’i Başak Gümülcinelioğlu’ndan Albüm ve Konser Müjdesi

Yargı’nın Neva Hakim’i Başak Gümülcinelioğlu’ndan Albüm ve Konser Müjdesi
Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin sevilen ismi Neva Hakim rolündeki Başak Gümülcinelioğlu’ndan hayranlarına Müzik albümü ve Konser müjdesi.

Kanal D nin ve sezonun iddialı yapımlarından Yargı dizisinde oynayan oyuncu, başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz kadar perfomansıyla dizide adından söz ettirdi. Yargı dizisinin Neva Hakimi rolünü canlandıran  Başak Gümülcinelioğlu sevilen dizi ve dizideki karakterinin ardından, bu sefer bambaşka bir projeyle hayranlarının karşısına geliyor. Kendi güzelliği kadar sesinin güzelliğiyle de konuşulan ipek sesli oyuncu Sevenlerine Albüm ve Konser Müjdesi verdi.


Başak Gümülcinelioğlu’ndan Konser Müjdesi

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında ev sahipliğini Turkcell Vadi Açıkhava’nın yaptığı Murathan Mungan Şarkıları Senfonik Konseri gerçekleşmişti. Ceylan Ertem ile Demet Sağıroğlu’nun yanı sıra oyuncular Damla Sönmez ve Uraz Kaygılaroğlu’nun sahneye çıktığı konserin kadrosuna sürpriz bir isim, Başak Gümülcinelioğlu da daha dahil olmuştu. Güzel Oyuncu, sesi ve duru güzelliğiyle izleyenleri büyülemiş, Sezen Aksu’nun seslendirdiği ‘Sevgili’ şarkısını yorumlayan oyuncu performansıyla beğeni toplamıştı.


Başak Gümülcinelioğlu, Ceylan Ertem, Demet Sağıroğlu, Pelin Akil, Tansel Öngel ile Uraz Kaygılaroğlu solo ve düetlerle müzikseverlere keyifli anlar yaşattı. Gecede sanatçılara Alper Kömürcü yönetiminde 30 kişilik İstanbul Akademi Senfoni Orkestrası eşlik etti.


Başak Gümülcinelioğlu, Önümüzdeki günlerde yine benzer bir konserin gerçekleşeceğini belirtti.

‘’4-5 Parçadan Oluşan Bir Albüm Hazırlığındayım’’

Son dönemde yıldızı parlayan genç oyuncu Başak Gümülcinelioğlu da o gece sahneye çıkıp şarkı söyledi. Gümülcinelioğlu, Yargı dizisi öncesinde oynadığı Sen Çal Kapımı dizisinde seslendirdiği sözleri ve bestesi Kaya Çandar ile birlikte kendisine ait olan şarkıyla 2021 Number1 Video Müzik Ödülleri’nde ‘En İyi Dizi Şarkısı’ ödülünü almıştı.
 


Moda ile de yakından ilgili olan güzel oyuncu, geçtiğimiz akşam düzenlenen Cengiz Aktürk’ün ilk defilesini önlerden izleyen isimler arasındaydı. Başak Gümülcinelioğlu defile çıkışında merak edilen soruları cevapladı.


Şarkı söylediği hatırlatılarak ileriki zamanlar için düet planının olup olmadığı sorulan güzel oyuncu, zaman zaman düetler yaptığını söyleyerek, konser programları için hazırlıklarının sürdüğünü, Murathan Mungan Şarkıları ile çok güzel tepkiler aldığını, yakın zamanda yine öyle bir konser olacağını dile getirdi. Ayrıca 4-5 parçadan oluşan bir albüm hazırlığında da olduğunu ifade eden Başak Gümülcinelioğlu, içlerinden birinin düet olacağını söyledi.


Ayrıca, Podyuma çıkması için teklifler aldığını anlatan oyuncu, podyuma çıkmak gibi bir hayalinin olmadığını, ‘’Herkesin kendisini bilmesi gerekiyor’’ sözleri ile ifade etti. Şarkı söylerken, tiyatro oynarken veya dizi setinde kendisini daha rahat hissettiğini anlattı.



05-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar