Survivor All Star 46. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Survivor All Star 2022'
Survivor All Star 2022’nin 46. Bölüm fragmanı yayınlandı. Tv8 ekranlarında 12 Mart akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde neler oluyor?

Survivor All Star 2022’nin 46. Bölüm fragmanı yayınlandı. 12 Mart akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde neler oluyor?

Birleşme Partisi yaklaşırken oyuncuların Dominik adasında kalmak ve final koltuğuna oturmak için mücadeleleri devam ediyor. Ünlüler takımındaki tansiyon haftalardır düşmeden devam ediyor. Fragmandaki tartışma dikkatleri çekti. Barış ve Batuhan arasında neler oluyor?

İkinci Dokunulmazlık Oyunu Belli Oldu

12 Mart akşamı Tv8 ekranlarında Survivor All Star yeni bölümü ile izleyenlerinin karşısında olacak. İkinci dokunulmazlık için seremoni de yerini alan Ünlüler ve Gönüllüler takımını sevdikleri bir oyun karşıladı. Ünlüler ve Gönüllüler takımı ikinci dokunulmazlık için voleybol oynayacak. Voleybolda kazanan takım dokunulmazlık sembolünün sahibi olurken ödülünde sahibi olmuş olacak.

Her iki takım sayı için büyük bir mücadele verecek. Voleybolda hangi takımın kazanacağı merak konusu olurken kıran kırana bir maç izlenecek. Oyun sırasında ünlüler takımında ki tartışma dikkatlerden kaçmıyor. Sema ve Mert, Barış ve Batuhan, Nagihan ve Mert arasındaki ayrı ayrı tartışmalar izleyenleri meraklandırdı. Yeni bölümde neler olacak?

Ünlüler Adasında Tansiyon Yükseliyor

Her iki takımının dokunulmazlık için karşı karşıya geldiği voleybol maçında Nagihan’ın ve Mert arasında oyun anında gerginlik yaşanıyor. Karşılamayı Mert’e bırakan Nagihan ‘’ Alsana, ben mi koşacağım’’  tepkisi şaşkınlık yaratırken Mert’in oyuna çıkmak istememesi neden?

Ünlüler takımında erkekler de yarışan Mert Öcal ‘’Ben çıkmayacağım arkadaşlar şaka mısınız?’’  sözleri üzerine ise Sema Aydemir sessiz kalamıyor. Sema ise ‘’Bu ne biçim bir tavır, Fikrimi sordun söyledim, fikrimden suçlu oluyorum ben. Ne istiyorsun, ne yapmamı istiyorsun’’ sözleri ile isyan eden Sema, Mert ve Adem’in de dahil olduğu bir tartışma yaşanıyor.

Beni Çürük Elma Görüyorlar

Ünlüler adasında yaşanan gerginlik parkura ve ada hayatlarına da yansımaya devam ediyor. Barış Murat Yağcı’nın ‘’Trip atan düşen ve o an böyle değişik bir kıvama gelen var’’ sözlerine Batuhan, ‘’Mesela kim var’’ sorusuna Barış’ın ‘’mesela sensin’’ demesi üzerine ikili arasında tartışma büyüyor. Batuhan ise röportajında ‘’Güya beni çürük elma görüyorlar, sağlam duramam zannediyorlar ama bunların hepsini yerim’’ sözleri Barış’ın ise ‘’ Uysal çocuksun’’ sözleri fragmana damga vurdu.  

Survivor All Star 2022 yeni bölümü ile 12 Mart’ta Tv8 ekranlarında izleyenleri ile buluşacak.

12-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar