Survivor'da 45.bolumde dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İlk Eleme adayı kim oldu?

Survivor'da 45.bolumde dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İlk  Eleme adayı kim oldu?
11 Mart cuma akşamı yayınlanan 45. Bölümde dokunulmazlığı kimin aldığı ve ilk eleme adayının hangi yarışmacı olduğu merak ediliyor.

Ekranların fenomen yarışması Survivor All Star hız kesmeden devam ediyor. Birleşme Partisi için hızlı eleme sürecine giren yarışmacılar için dokunulmazlığın önemi daha da arttı. 11 Mart cuma akşamı yayınlanan 45. Bölümde dokunulmazlığı kimin aldığı ve ilk eleme adayının hangi yarışmacı olduğu merak ediliyor.

Dokunulmazlığın Sahibi Hangi Takım Oldu?

Ünlüler ve Gönüllüler takımının nefes kesen mücadeleleri her oyun da biraz daha üst seviyelere çıkarken hayranlarının şaşırtan galibiyetler mağlubiyetlerde yaşanmaya devam ediyor.

Kadınlar mücadelesi ile başlayan dokunulmazlıkta ünlüler takımı kadın oyuncuları 8-3'luk skor ile kazanan taraf oldular. Erkek mücadelesi ile devam eden oyunda ise 8-5'lik skor ile Gönüllüler takımı kazanmayı başararak oyunu en iyilere taşıdı. Final oyununda yeniden karşı karşıya gelen yarışmacılar ödül ve dokunulmazlık mücadele etti. Final oyununda Berkan Karabulut'un sayısı ile ödülün ve dokunulmazlığın sahibi Gönüllüler takımı oldu. Murat Ceylan Dokunulmazlık sembolünü takımı için son sayıyı alan Berkan'a taktım etti. Dokunulmazlık artı ödül için parkura çıkan yarışmacılar tüm performanslarını ortaya koyarak mücadele etti. Gönüllüler takımı hem dokunulmazlığın hem de mangal ödülünün sahibi oldu.

Hangi İsimler Dokunulmaz Oldu

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star'da Ünlüler takımı yeni bir ada konseyinde takım arkadaşlarından bir isimi belirlemek zorunda kaldı. Acun Ilıcalı sunumu ile gerçekleşen konseyde Nagihan ve Elif dokunulmaz olurken haftalık performans sıralamasında 1. İsim ise Sema ve Bora oldu. Çember daralmaya devam ederken eleme adayının kim olacağı merak ediliyor. Ünlüler takımındaki kadın erkek eşitsizliğinden dolayı ise sadece erkek ismi yazabileceklerinin bilgisini Acun Ilıcalı verdi.

Birinci Eleme Adayı Kim Oldu?

Ada konseyinde Yapılan oylamada en çok oyu alarak adı çıkan yarışmacı birinci gitme adayı oldu. Yapılan kapalı oylama sonucunda Ünlüler takımında performans sergileyen Batuhan 1, Barış 3, Mert 4, Sercan 5 oy aldı. Sercan en çok oyu alarak ilk eleme adayı oldu. Birinci Eleme Adayı olan Sercan "Çok konuşmayacağım sevgili eşimin her dersin sonunda söylediği bir şey var bu hayatta ne oluyorsa iyi ki oluyor ne olmuyorsa iyi ki olmuyor, şuan benim için ne oluyorsa iyi ki oluyor hakkımızda hayırlısı" ifadelerini kullandı.

12-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar