Survivor All Star 6. Bölüm izle (22 Ocak Cumartesi)

Survivor All Star 6. Bölüm izle (22 Ocak Cumartesi)
Survivor All Star 6. Bölüm İzle; Tv 8’de yayınlanan ve bu akşam 4. bölümüyle ekrana gelen Survivor All Star 2022’nin 4. bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor All Star 6. Bölüm izlemek isteyenler için Tv8 ekranlarında 22 Ocak Cumartesi akşamı yeni bölüm başlıyor. Yeni sezona fırtına gibi giren fenomen yarışma programı Survivor All Star 2022’nin 6. Bölümü bu akşam saat 20.00’da Tv8 ekranlarında yarışma severlerle buluşuyor. Sadece 6 bölüm yayınlanmasına rağmen reytinglerde yer edinen Survivor All Star yayınlanan ilk beş bölümde ilk beşe girmeyi başardı. Tüm televizyon kanallarını adeta birbiriyle yarıştığı bu dönemde mücadele gücü yüksek ve idealist yarışmacılardan oluşan ünlüler ve gönüllüler, var güçleriyle elenmemek için uğraş veriyorlar. Survivor Türkiye All Star'da 2. hafta heyecanı bu akşam start alıyor. Takımlarda konseyin gerilimi ve tartışmaları devam ededursun sahada da tansiyon giderek yükseliyor. Yarışmanın sonuna kadar rekabetin içinde kalmak ve büyük ödülü kapmak isteyen Survivor yarışmacıları 6. Yeni bölümüyle ekrana gelecek olan yarışmada ödül yarışmasını kazanmak için ter dökecekler. Acun Ilıcalı’nın yönettiği Survivor All Star 6. Yeni bölüm 22 Ocak Cumartesi saat 20.00’da Tv8 ekranlarında. Tansiyonun yüksel olduğu mücadelenin yaşanacağı 22 Ocak Cumartesi akşamı ekranlara gelecek olan 6. Bölüme buradan ulaşabilirsiniz

Survivor All Star 6. Bölümde (22 Ocak Cumartesi) Seyirciyi Neler Bekliyor?

2011 yılından itibaren Tv8 ekranlarında birbirinden iddialı yarışmacıları karşı karşıya getiren Survivor 6. Bölümde ödül yarışmasını kazanmak isteyen Gönüllüler ve Ünlüler kıyasıya bir mücadeleye girişiyor. Hırs, tutku ve yoğun mücadelenin sonucu olarak sakatlıkların arttığı yarışmada adaya yarışmacılar dokunulmazlığı elde edebilmek için ellerinden geleni yapıyor. 2. Haftanın başladığı Survivor Türkiye All Star'da gergin geçen konseyin etkisi devam ediyor. Takımlar konseyde yaşanan sert tartışmaları unutabilmiş değil. Hem Ünlülerde ehem de Gönüllülerde konseyin tartışmaları devam ederken gerilim sahaya da yansıdı.

Oldukça sert geçen yarışmalarda Acun Ilıcalı sık sık uyarılarda bulunarak tansiyonu düşürmeye çalışıyor. Tansiyonun yüksel olduğu mücadelenin yaşanacağı 22 Ocak Cumartesi akşamı ekranlara gelecek olan Survivor All Star 6. Bölüm bu akşam saat 20.00’da Tv8 ekranlarında. Keyifli seyirler.

22-01-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar