Survivor All Star 8. bölüm izle (24 Ocak Pazartesi)

Survivor All Star 8. bölüm izle (24 Ocak Pazartesi)
Survivor All Star 8. bölüm izle (24 Ocak Pazartesi): Survivor yarışmasının yeni bölümünü tek parça ve full HD gibi seçeneklerle bu adreste izleyin.

Survivor All Star 8. bölüm izle (24 Ocak Pazartesi): Survivor All Star heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenen yarışmanın yeni bölümü fazlasıyla merak ediliyor. 24 Ocak Pazartesi ekrana gelecek olan bölümde dokunulmazlık oyunu ve ada konseyi heyecanı yaşanacak. Yine yarışmaya tutkun milyonlarca izleyici ekran başında olacak. Yeni bölüm yine reyting sıralamasında üst sıraları zorlayacak. Ayrıca yeni bölüm milyonlarca kişi tarafından internet üzerinden online olarak izleyecek. Siz de bölümü tek parça ve full HD olarak Canlı TV adresi üzerinden kolay bir şekilde izleyebilirsiniz. Survivor All Star yarışmasının 8. bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Survivor All Star 8. bölüm izle (24 Ocak Çarşamba)

Yasin, Evrim, Berna, Ardahan ve Yunus Emre'yi takımı sabote etmekle suçluyor. Dokunulmazlık oyunu ise iki takım için de büyük önem taşıyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımını su parkurunda kıran kırana bir dokunulmazlık oyunu bekliyor. Gönüllüler takımında Hikmet, rakibinin fondepar yaptığını iddia ettikten sonra yarışı bırakınca takımından tepki alıyor. Furkan ve Ogeday'ın pistte çarpıştığı anlar dikkat çekiyor. Oyunun ardından iki takım arasında sinirler geriliyor. Berkan ve Batuhan, takım arkadaşları tarafından güç bela ayırılıyor. İkili arasındaki dokunulmazlık oyunu sonrası çıkan gerginlik daha sonra ada konseyine de sıçrıyor. Yarışmacıların birbiriyle laf dal dalaşına girmesinin ardından yarışmayı kaybeden taraf potaya giren ilk yarışmacıyı seçecekler. Survivor All Star yarışmasının 8. bölümü 24 Ocak Pazartesi akşamı saat 20.00'da TV8 ekranlarında olacak. Yarışmanın yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Survivor All Star 2022 kadrosu

Ünlüler takımı: Adem Kılıçcı, Aycan Yanaç, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Birsen Bekgöz, Çağan Atakan Arslan, Elif Gören, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Sercan Yıldırım.

Gönüllüler takımı: Anıl Berk Baki, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Berna Keklikler, Evrim Keklik, Gökhan Keser, Hikmet Tuğsuz, Ogeday Girişken, Seda Ocak, Sude Burcu, Yağmur Banda, Yasin Oğuz, Gizem Kerimoğlu (elendi).

24-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler