Üç Kuruş 11. Bölüm İzle

Üç Kuruş 11. Bölüm İzle
Show Tv’nin Ay yapım imzalı sevilen dizisi Üç Kuruş’un yeni bölümü 24 Ocak Pazartesi akşamı ekranlara gelecek. Üç Kuruş 11. Bölümde neler olacak? Üç Kuruş 11. Bölümü canlı izle

Show TV tarafından ekrana taşınan, Ay Yapım imzalı, Yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk’ün oturduğu, senaryosunu Murat Uyurkulak ile Damla Serim’in kaleme aldığı Üç Kuruş dizisi, yayınlanan ilk bölümüyle sosyal medyada büyük ses getirdi. Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Cihan Canova ve Nursel Köse gibi isimlerin yer aldığı Üç Kuruş 24 Ocak Pazartesi akşamı 11. Bölümü ile ekranlara gelecek. Son derece merakla beklenen yeni bölümü için ekran başına geçecek izleyicilerin önemli bir kısmı diziyi internet üzerinde hangi adresten en kolay şekilde izleyebileceğini araştırıyor. Canlı TV adresi üzerinden Üç Kuruş dizisinin 11. bölümüne oldukça kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Ayrıca dizinin yeni bölümü ile ilgili diğer detaylar da bu sayfada bulunuyor. 
Üç Kuruş 11. Bölüm canlı full Hd izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.



Üç Kuruş 11. Bölüm Canlı İzle

Üç Kuruş’un 11. Bölüm fragmanından da anlaşılan o ki, Kartal ve Efe, İrfan’la anlaşmaya yanaşmak istemese de Baybars’ı asla bulamayacaklarını bildikleri için onunla çalışmaya mecbur olduklarını anlarlar.

Planlarını adım adım gerçekleştirmek için harekete geçecekleri sırada ilk hedefleri olan Azad onları kendi ayağına getirir ve bu buluşma her ikisi için de büyük bir şok etkisi yaratır.

Babasının ölümüyle her şeyini kaybeden Bahar ise içini Leyla’ya döker. Aralarında kurulan bu bağ ise Kartal ve Efe’nin yeni rakibi Azad’a karşı birleşmelerini sağlayacaktır.

Efe’nin ise bu zorlu ve güçlü rakibi dize getirmek için Kartal’la beraber kurdukları oyunda Kartal’dan bile gizlediği ayrı bir planı vardır. Fakat oyunu kazandıklarını düşündükleri anda onları tekrar İrfan’a bağlayan yeni biriyle tanışırlar.

Üç Kuruş 10. Bölüm (Son Bölüm)’de Neler Olmuştu?

İrfan, Efe’yi öldürmek için gizlice evine girer. Ama Efe’nin gizli ajandasıyla karşılaşınca, ona önemli bir mesaj bırakır. Efe, İrfan’ın mesajını çözmek için Kartal’a geldiğinde, Kartal’la Nezih arasında başlayan savaşı öğrenir. Kartal savaşın sonunu galip olarak görmeye, Efe ise kimse zarar görmeden savaşı bitirmeye kararlıdır.


Leyla’nın uyarılarına rağmen planını hayata geçiren Efe, kendisini büyük bir değişimin eşiğinde bulur. Kartal, Nezih’le savaşında hayatta kalabilmek için zekası kadar Bahar’a ihtiyacı olduğunu anlar. İrfan ise hiç kimsenin beklemediği bir manevrayla yeni oyununun ilk hamlesini yapar.

Üç Kuruş 11. Yeni Bölümü ile bu akşam saat 20.00’de Show Tv ekranlarında…

24-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar