Survivor All Star Nisa katılacak mı?

Survivor All Star Nisa katılacak mı?
Survivor 2022'de kadroya dahil edilen ancak yarışmanın ilk bölümünde yer almayan Nisa Bölükbaşı'nın hayranları soruyor, "Nisa Bölükbaşı Survivor All Star kadrosundan çıkarıldı mı?

Yarışma programlarıyla dikkat çeken Tv8'in en ünlü yarışması olan Survivor All Star nihayet başladı. 15 Ocak Cumartesi akşamı ekran macerasına başlayan yarışmanın ilk bölümünde Nisa Bölükbaşı yer almadı. Survivor hayranları merak ve heyecanla soruyori, Nisa Bölükbaşı Survivor'a katılacak mı? Neden kadrodan çıkarıldı? Acun Ilıcalı'nın yaptığı Nisa açıklaması haberimizde. Şimdi detaylar

Survivor All Star Nisa katılacak mı?

Uzun süredir ne zaman yayınlanacağı merak edilen Survivor All Star 2022, 15 Ocak Cumartesi akşamı ekran macerasına başladı. Birbirinden ilginç yarışma programlarıyla seyirciyi ekrana kilitleyen Tv8 kanalının en ünlü yarışması olan Survivor 2022'de kadroya dahil edilen ancak yarışmanın ilk bölümünde yer almayan Nisa Bölükbaşı'nın durumu sosyal medyada gündem oldu. İşte o çok sorulan "Nisa Bölükbaşı Survivor All Star kadrosundan çıkarıldı mı?" sorusuna beklenen cevap, Survivor organzatörü Acun Ilıcalı'dan geldi. 

Son anda kadrodan çıkarılmıştı

Hazırlıkları aylardır süren Survivor 2022 nihayet seyircisiyle buluştu. Daha önce açıklanan kadroda yer alan Nisa Bölükbaşı, Survivor 2022 yarışmacıları arasında yer almadı. Hal böyle olunca hayranları ünlü Survivor Nisa'nın neden kadrodan çıkarıldığını ve yerine hangiyarışmacınıahil edildiğini araştırmaya başladı. Kadrodan çıkarılan Nisa'nın yerine yedeklerden Yağmur Banda yarışmalarda boy göstermeye başladı. 

Nisa Bölükbaşı Survivor'da yarışacak mı?

Yarışmaseverlerin heyecanla beklediği o açıklama bugün organizatör Acun Ilıcalı'dan geldi. İşte o açıklama: " Yapılan testler sonucunda Nisa Bölükbaşı'nın testi pozitif çıktı, bu nedenle yarışmacının adaya gelişi ertelendi. Nisa'nın yerine ise gönüllüler takımına yedeklerden Yağmur Banda dahil oldu." Konseyde tüm gözlerin çevrildiği herkesin merakla beklediği o açıklamayı şu cümlelerle yaptı: "Bir yarışmacımız rahatsız olduğu için başlayamadı. O da Nisa. Nisa ilerleyen günlerde kadroya dahil olacak." 

Nisa Bölükbaşı Kimdir?

1998 yılında Prag'da doğan Nisa henüz küçük yaşlarda yüzme sporuyla ilgilenmeye başladı. 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynayan Bölükbaşı, Prag Tenis Kulübü Cibulka'da yıllarca tenis oynadı. 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikinci olan Nisa, mimarlık okumaya başladı. Ünlü sporcu halen snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine devam ediyor.

19-01-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar