Cansu Dere'nin korona testi pozitif çıktı! Sadakatsiz bu hafta var mı?

Cansu Dere'nin korona testi pozitif çıktı! Sadakatsiz bu hafta var mı?
Ünlü oyuncu Cansu Dere koronavirüse yakalandı. Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Cansu Dere'nin testi pozitif çıktı. Sadakatsiz bu hafta var mı?

Sezonun en çok izlenen dizilerinden olan Sadakatsiz setinde de koronavirüs alarmı verildi. Covid-19 salgını devam ederken mutasyon geçiren virüs yeni varyantlarla devam ediyor. Omicron varyantı ise son günlerin korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Birçok dizi setinde koronavirüs vakaları çıkarken son covid pozitif haberi Cansu Dere'den geldi. Cansu Dere Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Caner Cindoruk'la başrolde yer alıyor. Sadakatsiz 46. bölüm 19 Ocak Çarşamba akşamı ekrana gelirken haftaya yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağı ise merak ediliyor. Sadakatsiz bu hafta var mı? Sorusu ile yayınlanan yeni bölümle cevabını buldu.

Cansu Dere koronavirüse yakalandı

Ünlü oyuncu Cansu Dere başarılı bir şekilde yoluna devam eden Sadakatsiz dizisi ile seyirciyle buluşuyor. Ekranın uzun soluklu dizilerinden biri olmayı başaran Sadakatsiz'de Caner Cindoruk, Melis Sezen, Berkay Ateş, Yeliz Kuvancı, Alp Akar gibi birçok oyuncu rol alıyor. Cansu Dere'nin koronavirüs testinin pozitif çıkması ise gözleri Sadakatsiz setine çevirdi. Medyapım imzası taşıyan Sadakatsiz Kanal D'de Çarşamba akşamları yayınlanıyor. Cansu Dere'nin koronavirüse yakalanmasının duyulmasının ardından Sadakatsiz seyircisi yeni bölümün olup olmayacağını araştırmaya başladı. Sadakatsiz 46. Bölüm izlemek isteyenler bu akşam yeni bölümü izleyebilecek. Çekimleri tamamlanan Sadakatsiz yeni bölüm bu hafta seyirciyle buluştu. Peki, Sadakatsiz 47. Bölüm 26 Ocak Çarşamba ekrana gelecek mi?

Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman?

Kanal D'nin iki sezondur ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz seti verdikleri yılbaşı arasından sonra sete dönmüştü. Yeni bölüm çekimleri yapılırken Cansu Dere'nin testi pozitif çıktı. Hastalığı hafif atlattığı bilinen Cansu Dere hemen karantinaya girdi. Cansu Dere dışında kalan ekip ise diğer sahnelerin çekimine devam ediyor. Sadakatsiz 46. Bölüm hazır olduğu için bu hafta yayınlanırken diğer bölümler için öncelikle Cansu Dere'nin olmadığı sahneler iş planına koyuldu. Cansu Dere'nin testi negatife dönünce ekip normal iş planına dönerek yeni bölümleri yayına hazırlamaya devam edecek. Sadakatsiz 47. Bölümün de 26 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanması bekleniyor.

19-01-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar