Survivor All Star'da Birleşme Partisine Hangi Yarışmacılar Gidecek?

Survivor All Star'da Birleşme Partisine Hangi Yarışmacılar Gidecek?
Dominik Adasında Birleşme Partisi heyecanı başladı. 2022 Survivor All Star'da Birleşme partisine gitmeyi garantileyen yarışmacılar kim oldu?

Dominik Adasında Birleşme Partisi heyecanı başladı. 2022 Survivor All Star'da Birleşme partisine gitmeyi garantileyen yarışmacılar kim oldu? Bireysel dokunulmazlığın sahibi kim olacak?

3 gün sürecek maratondan sonra belli olacak 2 kadın ve 2 erkek yarışmacı birleşme partisine gitmeyi garantileyecek. Tüm yarışmacılar birbirlerine iyi dileklerde bulundu. Güçlü rakipler ile karşı karşıya gelen yarışmacılar birleşme için performans sergileyecek. Her bir yarışmacı artık bireysel olarak yarışacak. Bireysel olarak kazandıkları dokunulmazlık ile 3 hafta öncesinden birleşme Partisine gitmeyi garantileyecekler.

Survivor All Star 2022 sezonunun yarışmacıları hata payının hiç olmadığı bir yarışa çıktı. Her biri bireysel dokunulmazlık için parkurlarda mücadele etti. Murat Ceylan’ın elinde olan listede yarışmacıların performans listesi yer alıyordu. Listede tüm erkeklerde birinci olan Gönüllüler takımında performans sergileyen Berkan Karabulut olurken, tüm kadınlarda ise performans birincisi Sema Aydemir oldu ve bu turda iki isimde oynamayacak. Nagihan ve Sude ise performanslarından dolayı ilk oyunda oynamayacak.

Seri başlarında Rakibini seçme hakkı olan yarışmacıları ise Murat Ceylan açıkladı. Rakip seçme hakkı olan yarışmacılar sırasıyla Elif, Seda, Merve, Ayşe ve Birsen oldu. Birleşme Partisi için dokunulmazlık performansı sergileyecek olan yarışmacılar rakiplerini seçti. Elif - Evrim, Seda - Berna, Merve -Gizem, Ayşe - Yağmur, Birsen - Nisa  olarak eşleşme yapıldı. Rakibine karşı parkur sonunda 5 tane başarılı atışı yaparak 2 galibiyet alan bir üst tura çıkma hakkı kazandı. Kadınlarda Elif, Seda, Gizem, Ayşe, Birsen bir üst tura çıkmaya hak kazanan isimler oldu.

Erkeklerin eşleşmesinde ise Seri başları Adem, Ogeday, Anıl, Batuhan, Parviz, Atakan ve Bora oldu. Seçilen rakiplerde ise Adem - Yasin, Ogeday - Gökhan, Anıl - Mert, Batuhan - Hikmet, Parviz - Ardahan, Atakan – Sercan ve Bora - Barış  olarak eşleşme tamamlandı. Başarılı atış yapan Adem, Ogeday, Anıl, Batuhan, Parviz, Atakan, Barış bir üst tura geçmeye hak kazanan isimler oldu.

Ön elemede üstün performans göstererek bir üst tura çıkmaya hak kazanan isimler Survivor 2022 sezonun ilk oyununda belli oldu.

03-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar