Hamdi Alkan yıllar sonra ekranlara geri dönüyor!

Hamdi Alkan yıllar sonra ekranlara geri dönüyor!
Hamdi Alkan, Show TV'den ekrana gelen Aziz dizisiyle beraber yıllar sonra ekranlara geri dönüyor. İşte oyuncunun dizide canlandıracağı karakter.

Son yıllarda yönetmen kimliğiyle dizilerde yer alan Hamdi Alkan, oyuncu olarak ekranlara geri döndü. Hamdi Alkan, Show TV'den ekrana gelen ve başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın yer aldığı Aziz dizisine katıldı. Uzun bir aradan sonra oyuncuyu hangi rolde izleyeceğiz?

Hamdi Alkan, Peder Leo karakteriyle Aziz dizisinde

Show TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Aziz dizisine, yeni bölümle birlikte Peder Leo karakteri dahil olacak. Bu karaktere başarılı oyuncu Hamdi Alkan can verecek. Son olarak Türk Malı ve O Hayat Benim gibi dizilerde gördüğümüz Hamdi Alkan, 5 yıl gibi uzun aradan sonra Aziz dizisine konuk olarak ekranlara geri dönecek. Yakın dönemde oyunculuktan ziyade yönetmenlik yapan Hamdi Alkan, pek çok dizide kamera arkasında yer alarak yönetmenlik yaptı. Şimdi ise yeniden kamera önünde yer alacak.

Aziz dizisinin yeni bölümü dizinin hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Show TV'nin ilgi gören dizisinin yeni bölümünde Hamdi Alkan, Peder Leo karakteriyle izleyicilerin karşısında olacak. Yeni bölümde Pierre, çocukları yetimhaneye götürmek için harekete geçer ve önce onları Peder Leo'nun bulunduğu manastıra getirir. O3 Medya imzası taşıyan Aziz dizisinin yeni bölümü 4 Mart Cuma akşamı yeni bölümüyle Show TV ekranlarında olacak.

Hamdi Alkan yıllar sonra ekranlara döndü!

Bir dönem çocukların ilgiyle izlediği Arkadaşım Hoşgeldin dizisiyle beraber yönetmenliğe adım atan Hamdi Alkan, devamında da pek çok bilinen dizinin yönetmenliğini üstlendi. Arka Sıradakiler, Öğretmen Kemal, Kendimize Doğru, Gurbette Aşk, Paşa Gönlüm dizilerinin yönetmenliğini yaptı. Yakın dönemde FOX TV'den ekrana gelen ve başrollerinde Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray ve Keremcem'in yer aldığı O Hayat Benim dizisinde tam 100 bölümü yönetti. Hayat Bazen Tatlıdır, Bir Mucize Olsun ve Meleklerin Aşkı dizileriyle kariyeri devam etti. Kamera arkasında yoğun mesai harcayan Hamdi Alkan, televizyonda pek görülmedi. Son 10 yılda sadece 2 dizide rol aldı. Türk Malı ve O Hayat Benim dizilerinin birkaç bölümünde boy gösterdi. Ekranlardan uzak kalan oyuncuyu Aziz dizisiyle beraber yine ekranlarda göreceğiz.

03-03-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler