Survivor All Star’dan Dışarıya Bilgi Mi Sızıyor? Eski Survivor Sahra Olacakları Söyledi!

Survivor All Star’dan Dışarıya Bilgi Mi Sızıyor? Eski Survivor Sahra Olacakları Söyledi!
Survivor eski yarışmacısı Sahra Işık, Survivor All Star yarışmasından elenecek ismi açıkladı. Survivor Sahra’nın yarışmaya dair detayları önceden bilmesi sosyal medyada gündem oldu

2014 yılında ilk kez Survivor’a katılan Sahra, 2018 yılında Survivor All Star’daydı. Bu yıl kendisinin içinde bulunmayıp yakından takip ettiği Survivor All Star 2022 oynanırken, Sahra’nın elenecek yarışmacıyı ifşa etmesi, All Star 2022 sezonuyla ilgili yaptığı yorumlar dikkat çekti. Survivor Sahra’nın yarışmaya dair detayları önceden bilmesi, acaba Survivor All Star’dan dışarıya bilgi mi sızıyor? Sorusunu akıllara getirdi. İşte Survivor eski yarışmacısı Sahra Işık’ın All Star’la ilgili açıklamaları…

Sahra, Sürgün Kampına Birsen’in Gönderilmesine İsyan Etti

Survivor Türkiye All Star 2022 sezona bomba gibi başladı. Survivor All Star kadrosu açıklanır açıklanmaz bu senenin diğer yıllara göre zorlu geçeceği çok belliydi. Şimdiye kadar yayınlanan bölümlerde de tansiyonun hiç düşmedi ve ilk bölümden kavgalar patlak verdi.

All Star olması sebebiyle bu sezon oyunlar hayli zorlu olacak ve bu sezona özel olarak yeni kurallar getirildi. Bunlardan biri de ‘Sürgün Adası’ kuralı oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takımlardan toplamda 4 kişinin sürgün adasında kalacağı ve hiçbir şekilde oyunlara katılmayacağı duyruldu.

Survivor 2022 All Star’da ilk haftanın zorlu dokunulmazlık oyunu ekrana geldi. Survivor’da sezonun ilk iki dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kaybetmişti. Acun Ilıcalı tarafından açıklanan ve bu sene ilk defa uygulanan sürgün kampına ise ünlüler takımından Birsen ilk günden sürün adasına giden isim oldu ve sürgün odasında 4 gün kalacak. 2. Günün elenen ismi ise Sergen olmuştu. 3. Gün dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kaybedip 3. Sürgün adasına gönderilecek ismi Gizem Kerimoğlu olarak belirlendi.

Yeni sezonda sürgün kampı kararının açıklanmasından sonra oraya ilk gönderilen isim Birsen olmuştu. 24 saat tek başına sürgünde kalan Birsen korku dolu anlar yaşamıştı. Birsen’in sürgün kampına gönderilmesine Survivor eski yarışmacısı Sahra Işık isyan etti.

Survivor Sahra Işık, All Stardan Elenecek İsmi İfşa Etti 

Sahra Işık İnstagram hesabından paylaşımında: ‘’Birsen’in sürgün kampına gitmesi saçmalık! Bir kadını yazmanız kaldı ki üzte iki oyun almış bir kadının sürgün edilmesi... Yazık... Birsen elenmeyecek’’ dedi.

Işık açıklamasında ‘’Büyük ihtimal dokunulmazlığı gönüllüler kaybedecek ve Gizem Kerimoğlu aday olacak’’ ifadelerini kullandı.


Sahra Işık bu tahmininin doğru çıkması sonrası ise ‘’Ben size ne dedim!’’ paylaşımı yaptı.
​​​​​

18-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar