Murat Boz ve Tuba Büyüküstün arasındaki aşk iddialarını güçlendiren fotoğraf!

Murat Boz ve Tuba Büyüküstün arasındaki aşk iddialarını güçlendiren fotoğraf!
Another Self dizisinin başrolleri Murat Boz ve Tuba Büyüküstün'ün birlikte çekilen fotoğrafları aşk iddialarını alevlendirdi.

Another Self dizisi oyuncuları bir akşam yemeğinde bir araya geldi. Oyuncular pek çok fotoğrafı sosyal medya hesaplarında paylaştılar. En çok dikkat çeken fotoğraflar ise Murat Boz ve Tuba Büyüküstün arasındakiler oldu. Daha önce ortaya atılan iddialar da göz önüne alınınca ikilinin birlikte oldukları iddia edildi.

Murat Boz ve Tuba Büyüküstün birlikte mi?

Murat Boz, son yıllarda müzik kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Tuba Büyüküstün de bir o kadar konuşulan bir diğer isim. Başarılı oyuncu, ilişkisini noktalamasının ardından bir süredir sessizdi. Murat Boz için ise herkes Aslı Enver ile barıştı mı, barışacak mı gibi sorular sorarken geçtiğimiz haftalarda Tuba Büyüküstün ile birlikte oldukları ile ilgili iddialar gündeme gelmişti ancak iki isim de bu iddiaları yalanladı. Ancak dün akşam ortaya çıkan fotoğraflardan sonra bu iddiaların fazlasıyla güçlendiğini söylemek mümkün. İki ünlü isim bir akşam yemeğinde dostlarıyla birlikte bir araya geldi. Çekilen fotoğraflarda Murat Boz ve Tuba Büyüküstün arasındaki samimiyet dikkatlerden kaçmadı. Herkes birlikte olduklarını düşünse de henüz kesin bir şey yok.

Tuba Büyüküstün, Onur Saylak ile olan 6 yıllık evliliğinin sona ermesinin ardından Umut Evirgen ile ilişkiye başladı. İkilinin ilişkileri 3 yıl devam etti ve geçtiğimiz yıl ayrıldılar. Murat Boz da Aslı Enver ile çok konuşulan bir ilişki yaşıyorlardı. 3 yıl devam eden ilişkilerinin ardından ayrılıkları da bir o kadar çok konuşuldu. Ayrılıklarının ardından da barıştıkları ile ilgili bir çok haber çıksa da herhangi bir gelişme olmadı. Sonrasında da Murat Boz ve Tuba Büyüküstün'ün beraber olduklarına dair haberler çıktı. İki isim Netflix'te yayınlanacak Another Self dizisinin başrollerinde yer alıyor ve iddialar o ki sette bir aşk başladı. Bu haberlerin üzerinden epey geçmişti ki dizi ekibinin yemeğindeki fotoğrafları iddiaları alevlendirdi. 

Another Self oyuncuları

Netflix'ten ekrana gelecek Another Self dizisinin oyuncu kadrosunda Tuba Büyüküstün, Murat Boz, Fırat Tanış, Ali Bahadır Bahar, Rıza Kocaoğlu, Seda Bakan ve Serkan Altınok gibi isimler yer alıyor.

18-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar