Survivor All Star’ın Afişi Yayınlandı

Survivor All Star’ın Afişi Yayınlandı
Acun Ilıcalı sunumuyla her yıl yeni sezonu ile ekranların sevilen yarışması Survivor All Star 2022 bu sezonda seyircisi ile buluşacak.

Geçtiğimiz senelere ait en iyilerin yer aldığı All Star yarışmasının bu sezon afişi hazırlandı. Acun Medya yapımcılığında TV8 ekranlarında başlayacak olan yarışmanın afişinde ünlüler ve gönüllüler olmak üzere iki takımın tüm oyuncularının bulunduğu afiş yayınlandı.  

TV8 de Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya ile devam eden Masterchef Türkiye yarışmasının final günü yaklaştı. Masterchef’in sona ermesi ile Survivor All Star 2022 ekranlarda yerini alıyor olacak.  Fragmanlarda belirtildiği gibi 15 Ocak tarihinde yarışmanın ilk bölümü izleyici ile buluşacak. Yarışmanın yayın gününü heyecanla bekleyen seyirciler için afişler yayınlandı. Tüm oyuncuların var olduğu afişte takım oyuncuları belirlenerek hayran kitlesine duyuruldu.

Yarışmanın yayınlanan fragmanından sonra paylaşılan afişte Kırmızı takım yani ünlüler bölümünde Adem ve Avatar Atakan önde yer alırken,  Mavi takım gönüllüler bölümünde ise Ogeday ve Gökhan Keser’in en önde yer aldığı görülüyor. Büyük olasılıkla şampiyon olan adaylara göre bir yerleşim yapılmış.

Acun Medya yapımcılığında ve sunuculuğunda 15 Ocak Cumartesi günü Survivor All Star 2022 ilk bölümü ile saat 20:00’de izleyenlerinin karşısına çıkmış olacak. Yayın hayatı devam eden dizilerin yılbaşından dolayı 2 haftalık ara vermesi ve aynı zamanda yayına başlaması yarışma için zor bir süreç olacak. Her yeni sezonda büyük bir kitleyi ekran başına toplamayı başaran Survivor’ın bu sezon reytinglerin nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor. Bu sezon yarışmada iddiaları isimlerin olması şimdiden büyük bir ilgi uyandırdı.

Yarışmacılardan Sema Aydemir ise afişte yayınlanan fotoğrafına sosyal medya hesabı üzerinden sitem etti. Sosyal medya hesabında 1 milyon takipçisi olan Sema Aydemir duygularını ifade eden bir video yayınladı. Videoda "Moral bozmak yok. Maymun gibi fotoğrafım olsa da hatta kendim maymun gibi olsam da hiç umurumda değil. Hatta Türkiye'nin her yerinde boy boy o resmin asılacağını bilsem de moral bozmak yok. Tekim ben, starım’ ifadeleri ile esprili bir şekilde paylaşımda bulundu.  

Survivor All Star 2022 Ünlüler kadrosunda; Adem, Atakan, Furkan, Mert, Sercan, Barış, Batuhan, Aycan, Elif, Merve, Nagihan, Sema ve Birsen, Gönüllüler takımında ise Gökhan, Ogeday, Anıl, Hikmet, Ardahan, Berkan, Yasin, Gizem, Berna, Sude, Seda, Evrim ile Nisa yer alacak.

06-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar