Yargı Dizisi 2 Haftalık Aranın Ardından Milyonları Ekrana Toplayacak

Yargı Dizisi 2 Haftalık Aranın Ardından Milyonları Ekrana Toplayacak
İki haftalık sağlık arası verdikten sonra ekranlara bomba gibi dönüş yapacak olan Yargı yine milyonları ekrana kilitleyecek.

Ay Yapım imza ise ekranlara gelen Yargı dizisi yeni bölümü ile milyonları ekran başına toplayacak. Yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı Yargı dizisi yeni bir ters köşe ile izleyenlerin nefesini kesecek. Yayınladığı ilk bölümden itibaren hız kesmeden yeni sezonda en başarılı yapımlara adını yazdıran Yargı yeni bölümleri ile şaşırtmaya devam ediyor.

Kanal D ekranlarında 19 Eylül de İlk bölümü ile seyircisine kavuşan Yargı dram, psikolojik gerilim ve polisiye dizisi olarak hafızalara kazınmayı başardı. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in rol aldığı Yargı 2 haftalık sağlık arasından sonra ekranlara muhteşem bir şekilde dönüş yapıyor.

Sağlık sebebi ile İki hafta ekranlardan uzak kalan Yargı milyonları ekrana kilitleyecek bir bölüm ile geri dönüyor.  Dizinin merakla beklenen yeni bölümünden yayınlanan fragman seyircinin merakını arttırmaya yetti. Kanal D’nin yeni sezonda en başarılı yapımlarından biri olarak yayın hayatına başarılı bir şekilde devam eden Yargı dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Büyük bir izleyici grubuna sahip olan Yargı’nın fragmanı yayınlandı.

Büyük bir merakla beklenen yeni bölümün fragmanında Pınar Deniz'in hayat verdiği Ceylin’in cezaevine girdiğini görüyoruz. Ceylin'in cezaevine girmesi izleyenleri derinden etkileyen bir kesit oldu. Ceylin'in annesi Gül’ün ise kızı için Ilgaz Savcıdan yardım istemesi ile duygusal sahnelere tanıklık edeceğiz. Avukat kimliği ile dizide yer alan Yekta ise Ceylin’in cezasını çekmesi için elinden geleni yapacağını dile getirirken Engin'in teyzesi ve aynı zamanda Avukatı olan Seda’nın Yekta’ya söylediği sözler kafaları karıştırıyor. Fragmanın sonunda Ilgaz ve Ceylin’in kavuşması damga vuruyor.

Ay yapım imzası ile ekran başına milyonları toplamayı başaran Yargı güçlü oyuncu kadrosu ile oyunculuklarına hayran bıraktıracak bir bölüm ile geri donuyor. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in yer aldığı Yargı dizinin oyuncu kadrosunda dikkat çekmeyi başaran diğer isimler ise Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Ayşenil Şamlıoğlu, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Arda Anarat, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Onur Durmaz, Nergis Öztürk, Nilgün Türksever, Başak Gümülcinelioğlu, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş.

Sema Ergenekon yönetmenliğinde yeni bölümleri ile her Pazar akşamı saat 20.00’de Yargı Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkacak.

06-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar