Survivor Barış Murat Yağcı Diskalifiye Mi Oldu? Barış Survivor’dan Ayrılıyor Mu?

Survivor Barış Murat Yağcı Diskalifiye Mi Oldu? Barış Survivor’dan Ayrılıyor Mu?
Survivor AllStar devam ederken yayınlanan 60. Fragmanda Acun Ilıcalı’nın konseydeki konuşması 26 Mart Cumartesi gününe damgasını vurdu! Barış Murat Yağcı Survivor’a veda mı ediyor?

Acun Ilıcalı Survivor 60. Yeni Bölüm fragmanında Barış Murat Yağcı ile ilgili bir açıklamada bulundu. Fragmanda sağlık durumuyla ilgili kritik bir açıklama yapan Acun Ilıcalı, Barış Murat Yağcı’ya ‘’Ayrılmak istersen ayrılabilirsin’’ dediği görüldü. Acun Ilıcalı’nın bu sözleri 60. Yeni bölüme damgasını vurdu! Daha yeni geçtiğimiz gün Survivor’da Elif’in sakatlık sebebiyle yarışmadan ayrılması şok etkisi yaratmıştı. İzleyici tarafından 60. yeni bölüm merak edildi. Barış Murat Yağcı diskalifiye mi oldu? Barış Murat Yağcı Survivor’dan ayrılıyor mu? Survivor’a veda mı ediyor? 26 Mart Cumartesi günü konseyde neler yaşandı? Barış Murat Yağcı’nın yanıtı ne oldu? Bütün merak edilenler haberimizde. İşte detaylar…

Survivor Barış Murat Yağcı’ya Ne Oldu?

Geçtiğimiz seneye damgasını vuran yarışmacılardan biri olan Barış Murat Yağcı, O yılın sms oyları en yüksek yarışmacısı ve son 2’ye kalan finalist adaylarından olmuştu. 2022 All Star kadrosunda da ünlüler takımında yer alan Barış Murat Yağcı. 23 Mart Çarşamba günü oynanan dokunulmazlık oyununda sakatlandı.

 

Ünlüler- gönüllüler arasında oynanan kale oyunu sırsında, Barış Murat Yağcı ile Merve Aydın birlikte taşıdıkları labut ile kale kapılarını kırmaları sırasında Barış Murat Yağcı kapı kırılıp düştü ve acılar içinde yerde kıvranmıştı. Dizlerini tutarak bağıran Barış Murat Yağcıya ilk müdahaleyi Dr. Serhad Ömerciklioğlu yaptı. Oyundan ayrılan Barış Murat Yağcı’nın durumu netleşmemişti.

 

 

 Survivor Barış Murat Yağcı’nın Sağlık Durumu Nasıl? Sakatlık Durumu Ne?

Barış Murat Yağcı sakatlıktan koltuk değnekleri ile dönmüştü. İlk kez konseyde görülen Barış Murat Yağcı’nın sakatlığındaki belirsizlik sürerken, Survivor 60. Yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı, Barış Murat Yağcı’ya sakatlığı sebebiyle yarışmaya devam etmek isteyip istemediğini soruyordu.

 

Survivor 26 Mart Cumartesi akşamı konseyde Acun Alıcalı şu açıklamalarda bulundu:

‘’Önemli bir konuyla başlayacağım. O da Barış’ın sakatlığı. Senin durumunun geleceğinde bir belirsizlik var. Şimdi bunları değerlendirsek... İstersen ayrılabilirsin. Devam da edebilirsin. Ya da gelecek haftalarda bırakabilirsin. Survivor’da parkurlarda koşamayacak olman durumda yarışmaya devam edemezsin. Şimdi seni dinlemek istiyorum.’’



Barış Murat Yağcının; Bağlarında zedelenme sorunu yaşadığı, en az 3 hafta boyunca ayağının üzerine basamayacağı açıklandı.

Acun Ilıcalı da benzer bir sakatlık geçirdiğini söyledi, Dr kendisine 6 ay üzerine basamayacaksın demiş fakat o 1 yıl üzerine basamamış.

Bunun üzerine Barış Murat Yağcı’ya bir tercih hakkı verilmiş oldu. Survivor Barış yarışmadan ayrılacak mı?

 

Barış Murat Yağcı Ne Karar Verdi? Survivor’dan Ayrılıyor mu? Kalacak mı?

Barış Murat Yağcı Acun Ilıcalı’nın sorusuna; ‘’pes etmek istemiyorum, sakatlık yüzünden elenmek istemiyorum’’ dedi.

 

Barış Murat Yağcı karar açıklamasında, ‘’Hızlı toparlayabileceğime inanıyorum. Hedeflerim var. Survivor AllStar’daki hayatımı sürdürmek istiyorum. Performansımı artırdığım bir dönemde böyle bir şey yaşamam motivasyonumu düşürdü. Hikayemin bitmesini istemiyorum. Asıl hikayeye tam da şu an başlıyorum. O yüzden hem sizden hem de arkadaşlarımdan 2-3 hafta kendimi gözlemlemek istiyorum’’ dedi.

 

 Survivor Barış Murat Yağcı Kimdir? Survivor Barış Yaşı Kaç? Boyu Kaç?

Nereli: İzmir

Yaşı: 31

Burcu:Kova

Boyu: 1.92

Barış Murat Yağcı, 21 Ocak 1991 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezunu. İkinci kez üniversiteye başlayan ünlü isim Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitim alıyor. Manken, sporcu oyuncu ve şarkıcı olan Barış Murat Yağcı aynı zamanda Birce Akalay’ın kuzenidir. 

Efes Pilsen Spor Klübünde profesyonel olarak basketbol oynamış, sakatlandıktan sonra bırakmıştır.


Best Model of Turkey yarışmasında birinci (Best Fotomodel) seçildikten sonra bir süre modellik yapmış ardından oyunculuk yapmaya başlamıştır.

Barış Murat Yağcı, ilk oyunculuk kariyerine 2014 yılında yayınlanmış olan Kocamın Ailesi adlı dizide Akın karakterini canlandırmıştı. Yine 2014 yılında ‘Figüran’ adlı sinema filminde oynamıştır. 2015 yılında ‘Kiralık Aşk’ dizinde ve 2017 yılında ‘Şevkat Yerimdar’ dizisinde oynadı. 2018 yılında yayımlanan Sosyetik Gelin adlı televizyon filminde Demir karakterini canlandırdı.


2020 yılında Acun Ilıcalı’nın düzenlediği Survivor yarışmasına katıldı ve Cemal Can Canseven ile finalde mücadele eden Yağcı sezonu ikincilikle tamamlamıştı. 2022 yılında ise Survivor All Star’a katıldı. All Star’da ünlüler takımında yer alıyor.


27-03-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar