Survivor Birleşme Partisinde Şarkıcı Edis Rüzgarı! Birleşme Partisinde Neler Yaşandı? İlk görüntüler

Survivor Birleşme Partisinde Şarkıcı Edis Rüzgarı! Birleşme Partisinde Neler Yaşandı? İlk görüntüler
Survivor All Star’da birleşme partisi heyecanı başladı. Birleşme partisinden ilk görüntüleri Acun Ilıcalı paylaştı. Survivor Birleşme partisinde şarkıcı Edis rüzgarı esti!

Survivor 2022 All Star’da Birleşme Partisi heyecanı yaşayan yarışmacılar her yıl olduğu gibi bu yılda merakla beklerken, birleşme partisinin detayları merak edildi…  Yarışmanın her yıl en sevilen bölümü haline gelen Birleşme Partisi bu yıl 27-28 Mart Pazar ve pazartesi günlerinde yapılacak. Acun Ilıcalı, son olarak Elif Gören’in adaya sürpriz vedasından sonra Birleşme Partisi’ne kadar tekrar bir eleme yapılmayacağı açıklamıştı. 2 dokunulmazlık oyununun gerçekleşmesi ile Evrim Keklik ve Hikmet Tuğsuz eleme adayları olurken, Birleşme Partisi arası veren Survivor yarışmacıları, bir dahaki dokunulmazlık oyununu ise 30 Mart Çarşamba akşamı yaşayacak ve yine aynı şekilde 3. Ve 4. Adaylarını çıkarıp bir eleme gerçekleşecek. Bugün Birleşme partisinin ilk görüntülerini Acun Ilıcalı tarafından paylaşıldı. Paylaşımlar heyecanı ve merakı daha da arttırdı. İşte birleşme partisinin detayları ve gelen ilk görüntüler…

 

Survivor Birleşme Partisi 62. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Survivor Birleşme Partisine Ünlü Şarkıcı Edis Katıldı!

Acun Ilıcalı, Survivor 2022 All Star’ın merakla beklenen birleşme partisinden ilk görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Partinin yayınlanacağı günden önce paylaşılması izleyenleri heyecanlandırdı. Partide yarışmacıların Edis’in şarkılarıyla coşup eğlendikleri görüldü.

Partide sahne alıp konser veren Edis, sevilen şarkılarıyla yarışmacıları eğlendirdi. Acun Ilıcalı ise sosyal medya hesabından Survivor yarışmacılarının Edis’in şarkılarıyla dans ettiği o anları paylaştı. Yarışmacılar şarkılarla kendilerinden geçtiler. Birleşme partisi görüntüleri TV de 28 Mart Pazartesi günü yayınlanacak.



Birleşme partisine Ünlüler takımından 11 kişi, Gönüllüler takımından 11 kişi olmak üzere toplam 22 yarışmacı katılacağı açıklanmıştı fakat yaşanan ayrılıklarına ardından kişi sayısı aynı kalsa da, takımların dağılımı değişti.




Survivor Birleşme Partisi Şarkı Yarışmasını Kim Kazandı?

Birleşme partisi şarkı yarışması yapıldı. 21 yarışmacı kendilerinin seçtikleri şarkıları söyledi. Yarışmacaların birbirlerine 10 üzerinden verdikleri puanlar ile 2022 Survivor All Star’ın şarkı yarışması 1. si belli oldu.

 


10 üzerinden puanlar şu şekilde:

Gizem’in puanı : 9,61

Seda’nın puanı : 9,42

Berkan’ın puanı : 8,90

Adem’in puanı : 8,80

Nisa’nın puanı : 8,65


Final bölümünde en yüksek puanı alan kişi şampiyon oldu.

Şarkı yarışmasının kazananı Yıldız Tilbe den Delikanlım şarkısı ile Gizem Memiç oldu. 9,61 puan Aldı. Aynı zamanda birinci olan Gizem Memiç seneye yapılacak olan Survivor Birleşme partisine bir yakını ile katılma şansını elde etti.

Survivor Birleşme Partisine Hangi Ünlüler Katıldı?

Survivor All Star’ın birleşme partisine ünlüler akın etti. Teknik direktör Sergen Yalçın, eşiyle birlikte sunucu Zuhal Topal, şarkıcı Edis Görgülü, ünlü şarkıcı Zeynep Bastık’ın eşi Tolga Akış’ta birleşme partisi için Dominik’e gitti. Fakat Zeynep Bastık, Konser takvimi uymadığı için Dominik’e gidemedi.

Birleşme Partisinde Neler Var? Neler Yaşanacak?

- Acun Ilıcalı geçtiğimiz sezonlarda da yaptığı gibi Survivor izleyicileri arasından bir uçak dolusu insanı, vizesi pasaportu olup başvuran birçok kişiyi Dominik’e birleşme partisine götürüyor. Seyircilerden oluşan konuklar, 5 gün ücretsiz otellerde konaklayıp, Domnik’i geziyorlar.

- Birleşme Partisi öncesinde Sergen Yalçın’ın da içinde bulunacağı bir futbol müsabakası gerçekleştirilecek. 



Skor: Acun Ilıcalı'nın Takımı 6- 2 Survivor All Star 

- Ayrıca, Bil bakalım oyunu oynanacak. Yine Survivor yarışmacıları ile ünlü isimlerin canlı bağlantılarıyla yarışma karşılıklı gerçekleştirilecek. O ünlü isimler ise, Mustafa Topaloğlu, eski yarışmacı Yılmaz Morgül, Manken Tuğba Özay, Çılgın Sedat, Survivor eski yarışmacısı Seda Aktuğlu,Survivor Eski yarışmacısı ve şampiyonu Turabi Çamkıran, Oyuncu Nihat Altınkaya, oyuncu İsmail Baki Tuncer, Survivor eski yarışmacısı Sabriye Şengül, Dora, Yiğit poyraz, Almeda, Aydın Güneş, Sahra Işık Aybirdi ve Survivor 2020 birincisi Cemal Can Canseven olacak.

- Edis Konseri gerçekleşecek.

- Survivor birleşme partisinin her yıl yapılan şarkı yarışması gerçekleşecek. Survivor yarışmacıları ses performanslarını sergileyecek ve 1. Gelen yarışmacı seneye olan Survivor yarışmasının birleşme partisine katılacak isim olacak.



Geçtiğimiz yılın birincisi Aleyna Kalaycı ise bu yıl birleşme partisine katılacak.

 

Survivor Birleşme Partisinde Kim Ne Giydi?

Survivor’da şıklık yarışı, Survivor All Star Birleşme Partisi için, şık kıyafetlerini giyen yarışmacılar güzel bir yemeğin de tadını çıkardı. 2 gün boyunca eğlenceli dakikalara geçiren yarışmacılar, ekran karşısında da izleyicilere eğlenceli dakikalara yaşattılar. Birleşme Partisi’nin son bulmasıyla yarışmacılar kül kedisine döndü.





27-03-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar