Survivor Fenomeni Turabi de koronaya yakalandı

Survivor Fenomeni Turabi de koronaya yakalandı
Katıldığı Survivor yarışmalarında şampiyon olan ünlü fenomen Turabi çamkıran da küresel salgın coronaya yakalandı. şampiyonun sağlık duru nasıl? Yarışmaya katılacak mı?

Dünya üzerinde milyonlarca insanı derinden etkileyen corona virüs yayılmaya devam ediyor. Yaşlı genç, zengin fakir, ünlü sıradan hiç kimseyi ayırt etmeden pençesine alan küresel salgın coronavirüs, Survivor fenomeni Turabi Çamkıran’ı da yakaladı. Ünlü şampiyon kişisel sosyal medya hesabından coronaya yakalandığını duyurdu. Hayranları Turabi’nin sağlık durumunu merak ediyor. Turabi kimdir ve sağlık durumu haberimizde. Şimdi detaylar

Survivor Fenomeni Turabi de koronaya yakalandı

Kamuoyunda Survivor Turabi olarak bilinen ve adı sık sık gündeme gelen Survivor şampiyonu Turabi Çamkıran Coronavirus'e yakalandığını duyurdu. 2014 Survivor şampiyonu ünlü fenomen kişisel sosyal medya hesabından sağlık durumunu merak eden hayranlarına açıklama yaptı. İşte o açıklamayı takipçilerimizle paylaşıyoruz.

Gerçekten çok acılı bir süreç

33 yaşındaki şampiyon Amerikadaki bir yarışmaya hazırlanıyordu. Yarışmadan çekilmek zorunda kalan şampiyon, bir açıklama yaparak sağlık durumu hakkında bilgi verdi. "Arkadaşlar üzülerek soyluyorum ki son yapılan Covid 19 testim pozitif çıktı. Daha önce gideceğimi söylediğim yarışmaya maalesef gidemiyorum. Şimdi tedavi sürecim başladı. Umarım tez zamanda iyileşir, tekrar sağlığıma kavuşurum. Gerçekten çok acılı bir süreç. Lütfen herkes çok dikkat etsin önce kendi sağlığı için, sonra sevdikleri için.” canlitv olarak kendisine acil şifalar diliyoruz.

Survivor Turabi Kimdir?

1987 Mersin doğumlu Turabi, birçok farklı dansı yapabilmesiyle ünlendi. Asıl mesleği terzilik olan açık lise mezunudur. Amatör olarak tekvando, box ve muay thai ile uğraşan şampiyon, profesyonel olarak “Muay Thai”yi öğrenmek için Tayland’a gitti. Ülke birincis olan Turabi, MMA diye bilinen kafes dövüşçüsü olarak birçok ülkede müsabakalara katıldı. Dünya çapında katıldığı birçok turnuvada şampiyon olan Turabi Çamkıran’ı ülkemizde ilk kez 2008 yılında katıldığı “Benimle Dans Eder misin ?” isimli yarışmada gördük. Ardından “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı yarışmada boy gösteren Turabi, arka arkaya katıldığı 2014 Survivor ve Survivor All Star yarışmalarında şampiyon oldu. Turabi Çamkıran dünyanın farklı ülkelerinden yarışmacıların olduğu 'Dünya Savaşı' programında da şampiyon olarak dikkat çekti. Üç kez mücadele ettiği 'Survivor'da iki kez şampiyonluk ipini göğüsleyen 33 yaşındaki şampiyon, geçtiğimiz yıl birinci olduğu 'War of the Worlds' yarışmasına yeniden katıldı.

13-12-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar