Fatma Girik'ten doğum gününde duygulandıran mesajlar

Fatma Girik'ten doğum gününde duygulandıran mesajlar
Türk Sineması'nın en sevilen yıldızlarından biri olan Fatma Girik, doğum gününde yaptığı umut dolu açıklamalarla gündem oldu. Fatma Girik'ten duygulandıran mesajlar…

Türk Sineması ve Yeşilçam'ın en sevilen başrol oyuncularından olan Fatma Girik 78 yaşına girdiği bugün katıldığı canlı yayında hem duygulandırdı hem de umut dolu mesajlar verdi. Canlı yayında söylediği türkü ile de duygulu anlar yaşatan Fatma Girik, hayatıyla ilgili çok özel açıklamalar yaptı. Fatma Girik umut etmenin önemine değinirken, "Umudu kaybederseniz her şey gider elden. Ben yürüyemediğim halde yürüyücem diyorum, koşmayı hayal ediyorum" ifadelerini kullandı.

Fatma Girik neden yürüyemiyor?

Fatma Girik Bodrum'da yaşadığı evden Halk Tv yayınına görüntülü olarak bağlandı. Sevenlerinin sağlık durumunu merak ettiği Fatma Girik katıldığı canlı yayında umut dolu mesajlar verdi. Serhan Asker'le Görkemli Hatıralar programına konuk olan Fatma Girik, hem eski günleri yad etti hem de geleceği yönelik umut dolu mesajlar verdi. 12 Aralık 1942 doğrumlu olan Fatma Girik bir süredir yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle yürüyemiyor. Fatma Girik ağustos ayında kalça ameliyatı olmuştu. Yeşilçam'ın yıldızlarından Fatma Girik Bodrum'da sakin bir hayat yaşıyor.

Bodrum Belediye Başkanı'ndan Fatma Girik'e ziyaret

Türk Sineması'nın usta ismi Fatma Girik'e bir doğum günü ziyareti de Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu ve mahalle muhtarı Suat Kaya tarafından yapıldı. Koronavirüs salgını sebebiyle oldukça dikkatli bir ziyaret gerçekleştiren Bodrumlu yöneticiler Fatma Girik'e çiçek götürdü. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras yaptığı açıklamada, "Bugün 12 Aralık, sevgili Fatma Girik’in, Torbalı hemşerimizin doğum günü. Biz de kendisini ziyarete geldik. Bir isteği, arzusu var mı, onu öğrenmeye geldik. Sevgili Fatma Girik’le hem eskilerden hem günümüzden çok güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Kendisine sağlıklı nice uzun ömürler diledik. Onlar bizim büyüklerimiz. Onlara her zaman sahip çıkmalıyız. Onların yanında olduğumuzu her zaman göstermeliyiz diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Usta sanatçı Fatma Girik oynadığı birçok filmle gönüllere taht kuran ünlülerden. 78 yaşına giren Girik daha önce İstanbul Şişli Belediye Başkanı olarak görev yapmıştı.

13-12-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar