Survivor’ Haftanın İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor’ Haftanın İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?
Ekranlarda fırtınalar estiren Survivor’da haftanın ikinci eleme adayı kim oldu? İlk aday olan Berkan’ın ardından ikinci aday kim oldu? İşte detaylar

Tv 8’i adeta tek başına taşıyan ve her bölümü reytinglerde ilk sıralarda yer alan ve sona yaklaşıldıkça heyecan ve hırsın daha da arttığı ve artık telafisi mümkün olmayan günlere girilen Survivor 2020’de Pazar günü yapılan dokunulmazlık yarışları adeta nefesleri kesti. Özellikle son dört yarıştan başarıyla çıkan ve üst üste dört defa dokunulmazlığı kazanan Sercan’ın bir kez daha dokunulmaz olup olunmayacağının merak edildiği yarışmalar sonunda dokunulmazlık adayı belli oldu. Özellikle Sercan ve Barış arasında yapılan nefes kesen yarışlar sonunda dört yarıştır yenilgi yüzü görmeyen ve dokunulmazlıkları adeta tekeline alan Sercan Barış karşısında kaybederek dokunulmazlığa da veda etti.

Pazar Gününün Dokunulmazı Kim Oldu?

Sercan Barış eşleşmesinde nefesler tutulurken Sercan’ın bir kez daha dokunulmaz olmak için elemek zorunda olduğu Barış karşısında kaybetmesi bir anda dengeleri değiştirdi. Eleme potasına gitmemek için elinden geleni yapan Sercan’ın elenmesiyle Barış ve Cemal Can dokunulmazlık finalinde karşı karşıya geldi. Çekişmeli ve hırslı bir yarışın sonunda dokunulmazlığa ulaşan isim ise 5 – 1’lik skorla Cemal Can oldu. Yarışlarda beş olanın dokunulmaz olacağı ve ikinci eşeme potasına gidecek adayı belirleyecek olan dokunulmaz böylece Cemal Can oldu.

Survivor’da Eleme Potasına Gidecek 2. İsim Belli Oldu!

Pazar günü ikinci dokunulmazın belli olacağı ve dokunulmaz olanın eleme potasına gidecek ikinci ismi belirleyeceği gecede dokunulmazlığa Barış Cemal can finalinde yaşanan zorlu yarışlar sonunda xx ulaştı ve böylece eleme potasına gidecek ikinci ismi de belirleme hakkını elde etmiş oldu. Özellikle Sercan’ın eleme potasına gidip gitmeyeceğinin belli olacağı eleme gecesinde dokunulmazlığa ulaşan isim olan Cemal Can ada konseyinde eleme potasına gidecek ikinci isim olarak son dört dokunulmazlığı kazanan Sercan simini gösterdi. Böylece ilk gün eleme potasına giden Berkan’ın ardından ikinci aday da Sercan oldu. Yarın akşam haftanın son eleme adayının belli olacağı ve Salı akşamı yarışmaya veda edecek ismin seyircinin SMS’leri ile belirleneceği yarışmada böylece büyük heyecan yaşanmaya başlandı.

06-07-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar