Survivor hakkında şok iddia Acun Ilıcalı bırakıyor mu?

Survivor hakkında şok iddia Acun Ilıcalı bırakıyor mu?
TV 100'de yer alan habere göre; Acun Ilıcalı eylül ayında başlayacak olan yeni sezonda Survivor All Star 2023 dahil hiçbir yarışma programında görev almayacak

Acun Ilıcalı’nın hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. 2012 yılından beri sunduğu ve farklı versiyonlarını yaptığı Survivor'u bırakacağı söylenen Acun Ilıcalı’nın iddialara tepkisi merak ediliyor. İngiltere'de satın aldığı takımı Hull City'in maçlarını takip eden Ilıcalı 10 yıldır sürdürdüğü Survivor sunuculuğunu devredecek mi? Survivor yoksa bitiyor mu? 

Survivor hakkında şok iddia Acun Ilıcalı bırakıyor mu?

Survivor hayranlarını kahredecek bir iddia sosyal medyaya bomba gibi düştü.Tv100’de yer alan iddiaya göre yıllardır yarışmadan yarışmaya koşan ve adı Survivor ile özdeşleşen Acun Ilıcalı işlerinin yoğunluğundan dolayı Dominik’te hazırlanan Survivor yarışmasını artık sunmayacak. Birçok iş kolunda koşuşturan ve televizyoncu kimliğinin yanına takım patronluğunu da ekleyen Acun Ilıcalı yeni sezonda Survivor yarışmasının sunuculuğunu tümden Murat Ceylan'a bırakacak. Konu hakkında gözlerin çevrildiği Acun ve MUrat Ceylan’dan henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Maçlara gidip gelmek inanılmaz yoruyor

Televizyoncu Acun Ilıcalı, uzun yıllardır sunuculuğu yaptığı Survivor yarışmasını bitirmeyecek. Ancak iş yükü artan deneyimli isim programın sunuculuğunu yakın arkadaşı Murat Ceylan'a devredecek. İngiltere'de satın aldığı takımı Hull City'in hem ligde başarılı sonuçlar alması hem de artan maç trafiği nedeniyle iki ülke arasında mekik dokuyan Acun Ilıcalı 2022/2023 sezonunda Survivor yarışmasının sunuculuğunu tümden Murat Ceylan'a bırakacak.

Sadece takımıyla ilgilenecek

TV 100'de yer alan habere göre; Acun Ilıcalı eylül ayında başlayacak olan yeni sezonda Survivor All Star 2023 dahil hiçbir yarışma programında görev almayacak. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un düğününde yoğunluğuyla ilgili sorulara ünlü isim iddiaları doğrular mahiyetinde şu cevabı verdi: "Yorgunum ama yorgunluğum bu düğüne engel olmadı, seve seve geldim. Maçlara gidip gelmek yoruyor, 2 haftada 5 maça gittim geldim ama sonuç iyi oldukça insan mutlu oluyor" ifadelerini kullanmıştı.

Survivor'da format değişecek mi?

Şubat 2023’te başlaması beklenen Survivor 2023’te format değişikliğine gidilmeyecek. Yarışma sırasında kritik bir problem olmaması durumunda, ada konseyini ve oyunları Murat Ceylan'ın yönetecek. Aslında geçen sezonki bölümler de ağırlıklı olarak Murat Ceylan sunuculuk yapmış ve Acun Ilıcalı’yı aratmamıştı. 

31-08-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar