Tamirhane Filminin Beklenen Vizyon Tarihi Belli Oldu! Tamirhane Ne Zaman Vizyonda?

Tamirhane Filminin Beklenen Vizyon Tarihi Belli Oldu! Tamirhane Ne Zaman Vizyonda?
Erkan Kolçak Köstendil ve Bülent Şakrak imzalı komedi filmi ‘Tamirhane’nin çekimleri tamamlandı. Filmin vizyon tarihi belli oldu. Tamirhane ne zaman vizyona girecek?

Sevilen oyuncu Nejat İşler’in sinema filmi olan Tamirhane’nin beklenen vizyon tarihi belli oldu. Kumbara Film, ASC Films, Dentsu Türkiye, İdpro ve Sky Films’in yapımını üstlendiği aksiyon komedi türündeki filmin yönetmen koltuğunda Çukur dizisiyle adından söz ettiren Erkan Kolçak Köstendil otururken, Köstendil’in aynı zamanda ilk uzun metraj yönetmenlik deneyimi olacak. Filmin senaryosunu Bülent Şakrak kaleme alıyor. Yapımcılığını Bülent Şakrak, Emre Oskay ve Erkan Kolçak Köstendil’in üstlendiği film dikkat çeken konusuyla ve dev kadrosuyla ilgi çekmeyi başardı. Geçtiğimiz ay sete çıkan filmin çekimleri tamamlandı. Yönetmenliğini üstlenen Erkan Kolçak Köstendil, film ile ilgili ‘’İçinde bulunduğumuz çağı bir oto tamirhanesine sığdırıp anlatan ve onlarca soru sorduran bir kara komedi olacak. Yeşilçam’ı anımsatan sahneleri ve komedisi, aksiyonu bol bir film olacak’’ dedi. Tamirhane filmi ne zaman vizyona girecek? Filmin konusu ne? ve oyuncu kadrosunda kimler var? İşte detaylar…

Tamirhane Filmi 11 Kasım 2022’de Vizyonda!

Dizinin başrollerinde Nejat İşler, Rıza Kocaoğlu ve Merve Dizdar’ın oturduğu ‘Tamirhane’ filminin vizyon tarihi belli oldu. Geçtiğimiz ay sete çıkan filmin çekimleri tamamlandı ve ‘Yarı yalan bir hikâye’ sloganıyla Tamirhane filmi 11 Kasım 2022 tarihinde vizyona girecek.

Tamirhane Filminin Afişi

Tamirhane Filminin Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Tamirhane filminin konusu, iki kader kardeşi Yılmaz ve Müjdat yetiştirme yurdunda büyüyen gençlerdir. Yine kendileri gibi yetiştirme yurdunda büyüyen manevi babaları Erkan ve Bülent’ten boya ve kaporta dükkânı miras kalır. İkili, bir huysuz ihtiyarın arabasını iki sokak öteye bırakmak için bir yola çıkar. O yol gece yarısı arabaya düz kontak yapılırken onları gören ihtiyarın kalbinin dayanamaması ile hiç bilmedikleri bir yere çıkar. İhtiyarın cesedini yakıt tankına koymalarını gerektiren bir noktaya olaylar gelir. Günlük hayatlarına dönüp dükkânda araba boyamaya devam eden ikili, cesedin bulunduğu yakıt tankından alınan tinerle boyadıkları arabaların muhteşem gözükmeye başladığını fark etmeleri ile olayların gelişmesini konu alır.

Tamirhane filminin oyuncu kadrosunda, Erkan Kolçak Köstendil, Bülent Şakrak, Necip Memilli, Rıza Kocaoğlu, Merve Dizdar, Engin Hepileri, Ali Seçkiner Alıcı, Gökhan Kıraç, Yaren Alaca ve Erkan Can gibi ünlü isimler yer alıyor.
İşte çekimleri tamamlanan film set ekibi ve oyuncuların birlikte çekildikleri fotoğraflarlardan kareler...











31-08-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar