Survivor Nisa’dan Eski Sevgilisi Hakkında Bomba Gibi İtiraf: ‘’Hayatımın En Kötü Yılını Geçirdim’’

Survivor Nisa’dan Eski Sevgilisi Hakkında Bomba Gibi İtiraf: ‘’Hayatımın En Kötü Yılını Geçirdim’’
Survivor Nisa Bölükbaşı, eski sevgilisi Barış Murat Yağcı hakkında şaşırtacak itirafta bulundu. Ağlayarak ‘’Hayatmın en kötü bir yılını geçirdim onun yüzünden’’diyerek anlattı.

Survivor 2020 yarışmasının ikincisi Barış Murat Yağcı, Türkiye’ye döndükten sonra yarışmadan tanıştığı Nisa Bölükbaşı ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sürpriz aşk herkesi şaşırtırken, çift sosyal medyadan da ilişkilerini ilan etmişti. Ancak Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı, inişli çıkışlı sürdürdükleri birlikteliklerini sonlandırdı. Survivor, ‘’Barış ile olan ilişkimizi saygı, sevgi çerçevesinde noktaladık.’’ dedi. Survivor All Star 2022’ye ayrı takımlarda katılan iki yarışmacı, birbirleriyle olan atışmaları ve arkadaşlarının imaları ile son noktasında geldi. Survivor Nisa, konuyla alakalı açıklamada bulundu, şok itirafları ise herkesi şaşırttı. Eski sevgilisi Barış Murat Yağcı için, ‘’Hayatmın en kötü bir yılını geçirdim onun yüzünden’’diyerek gözyaşlarına boğuldu. İşte Survivor Nisa’nın şaşırtıcı itirafının detayları…

Survivor Evrim Keklik, Survivor Nisa- Ogeday İlişkisini İfşa Etmişti

 Survivor’ın geçen hafta yayınlanan bölümünde ünlüler takımında yer alan Barış Murat Yağcı oyunu kazanınca sevinç gösterisinde bulunmuştu. Gönüllüler takımında yer alan Evrim Keklik ise Yağcı’yı eleştirdi. ‘’Ne çirkin’’ tepkisini gösteren Evrim, ‘’Bunun hayranlarına, sevenlerine, sevgililerine anlam veremiyorum’’ şeklinde konuşmuştu.

Survivor Nisa, takım arkadaşına ‘’Bana da laf atmasaydın olmazdı’’ şeklinde cevap vermişti. Ardından Evrim de ‘’Ogeday varken öyle bir şey yapmam’’ cümlesini kurmuştu.

Survivor Nisa- Barış Murat Yağcı Aşkı Bitti

 Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı, Survivor sonrası aşk yaşamış hatta Yağcı, Taksim Meydanı’nda Nisa’ya evlilik teklifinde bulunmuştu. İkili bir süre sonra da ayrılık kararı almıştı. Kısa süre önce Ogeday Girişken ile yeni bir aşka yelken açan Nisa, Survivor’da eski sevgilisi Barış Murat Yağcı ile zaman zaman tartışmaya yaşıyor.




‘’Neler Çektiğimi Kimse Bilmez, Hayatımın En Kötü Senesiydi’’

 
29 Ocak Cumartesi gecesi Survivor yeni bölümde flaş bir gelişme yaşandı. Survivor 2020’den sonra Barış Murat Yağcı ile aşk yaşayan Nisa Bölükbaşı, Survivor All Star’ın yeni bölümünde özel hayatıyla ilgili gündem olacak itiraflarda bulundu. Söz konusu ilişkisini ‘’Hayatının en kötü 1 yılı’’ olarak tanımlayan Nisa, gözyaşları içinde anlattı.

  ‘’Benim bir senedir bu Konuyla ilgili neler çektiğimi kimse bilemez. Bana kimse de laf edemez… Hayatımın en kötü bir senesini geçirdim onun yüzünden. Çünkü telefonlarımı falan da karıştırıyordu, şifremi değiştirip yine karıştırıyordu. Annemle konuşmalarım Çekçe, onları bile tercüme ettirip bakıyordu ne diyorum diye’’

 Sosyal medyada kısa sürede destek mesajı alan Nisa Bölükbaşı gündem oldu. Survivor Nisa’nın çarpıcı itirafları sonrasında Survivor Barış için de yorumlar gelmeye başladı.

 Sosyal medyada ilişkileriyle ön planda olan gözde çift ayrılık kararı aldığında, Nisa’nın sevgilisi Barış Murat Yağcı’nın kendi hayatını anlattığı kitapta yazanlardan dolayı ilişkiyi bitirdiği ortaya çıkmıştı.



 ‘’Gençken Benden Yaşça Büyük Kadınları Tavlıyordum’’

 Çiftin ciddi giden ilişkisi Barış Murat Yağcı’nın hayat hikayesini anlattığı kitabı ‘’Her Şeye Rağmen’’ yüzünden tepetaklak oldu. Yağcı’nın eski ilişkilerini detaylarıyla yazdığı kitapta, ‘’Gençken benden yaşça büyük bir kadını tavlamaya çalıştığım çok olmuştur. O tatmin duygusu çok hoşuma gidiyordu. Bir kişiye ulaşmak, onunla bir frekans yakalamak, sonra birlikte eve gelip sırtımı dönüp uyumak’’ sözleri kısa sürede gündem oldu.

Bunu yüzlerce kişiye yaptığını söyleyen Barış Murat Yağcı kitabında sözlerine şöyle devam ediyordu: ‘’Karşımdaki kadın benim için aklından ‘Yüzü gözü düzgün, fiziği yerinde, dövmeleri ve tanınırlığı var, bu akşam onunla birlikte olacağım ve çok iyi geçecek’ diye geçiriyor. Fakat ben planlarını bozup ona istediğini vermeyince sanki ona bir ders vermiş oluyordum.’’ Bu sözleriyle kısa sürede gündem olan oyuncu için ‘’Kendini beğenmiş’’,’’Ukala ve kadın düşmanlığı’’ yorumları yapıldı.

Kitabın içeriği sosyal medyada adeta bir patlama yaratınca Nisa Bölükbaşı da aldığı ayrılık kararını açıkladı. Sosyal medya hesabından iki cümlelik açıklama yapan Bölükbaşı ‘’Barış ile olan ilişkimizi saygı sevgi çerçevesinde noktalandırdık. Kendisine hayatta başarılar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Barış Murat Yağcı bu sözlere ise şöyle açıklama getirmişti; ‘’o zaman ben bu sözlere yine aynı kitabımın ilk sayfalarında yazdığım sözler ile açıklıyım’’


 

30-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar