Bensu Soral Sinema Filmi İle Geri Dönüyor!

Bensu Soral Sinema Filmi İle Geri Dönüyor!
Bensu Soral’ın yeni projesi belli oldu. Sinema filmi ile geri dönen Soral, en son Cam Tavanlar dizisinde oynamıştı. Şimdi, Netflix’te yayınlanacak ‘Özel Ders’ filminde rol alacak.

Bensu Soral, en son Show Tv’de yayınlanan Cam Tavanlar dizisinde ‘Leyla’ karakterine hayat vermişti. Cam Tavanlar, OJO Pictures imzalı, yönetmeliğini Fehmi Öztürk’ün yaptığı, senaryosunu Meriç Acemi’nin yazdığı Türk yapımı dram ve romantik komedi türündeki televizyon dizisiydi. Kubilay Aka ile başrolü paylaşan Bensu Soral’ın Cam Tavanlar dizisi reytinglerin düşük gelmesi sebebiyle 8 Bölüm sürdü ve dizi final yaptı. Şimdi ise, yeni sinema filmi ile geri dönüyor. Oyuncu Bensu Soral OGM Pictures imzalı yeni bir proje için el sıkıştı. Soral, ‘Özel Ders’ adlı filmde rol alacak. İşte Bensu Soral’ın rol alacağı filmle ilgili detaylar…

Bensu Soral ‘Özel Ders’ Filminde Rol Alacak

Ablası Hande Soral’ın ardından oyunculuğa başlayan Bensu Soral, özellikle İçerde dizisiyle dikkatleri üzerine çekmiş ve büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Geçen sezon Leyla karakteriyle Cam Tavanlar’da oynayan güzel oyuncu, dizi final yaptıktan sonra bir süredir dinleniyordu.

Hande-Bensu Soral kardeşleri aynı dizide veya projede görmek isteyen hayranları, geçtiğimiz aylarda ikiliyi ‘La Casa de Papel x Free Fire Oyunu’ işbirliğinin üç dakikalık ‘İstanbul Planı’ isimli Türkiye’ye özel reklam filminde izleyince büyük şaşkınlığa uğramışlardı.


Bensu Soral’ın hangi projeyle setlere döneceği ise merak konusuydu. Güzel oyuncunun yeni projesi belli oldu. Soral, OGM Pictures imzalı yeni bir proje için el sıkıştı.

Kıvanç Baruönü’nün yönetmen koltuğuna oturacağı proje bir sinema filmi ve adı ise ‘Özel Ders’… Hazırlıkları süren projede Bensu Soral, yüksek linsans yapan bir genç kıza hayat verecek.

Özel Ders Filmi Netflix’te Yayınlanacak!

Özel Ders filminin, yönetmen koltuğuna; Kocan Kadar Konuş, Görümce, Arif V 216, Hedefim Sensin gibi beğeni toplayan filmlerden tanıdığımız Kıvanç Baruönü oturacak.

Netflix’te seyirciyle buluşacak olan filmde Bensu Soral başrolde hangi erkek oyuncunun eşlik edeceği ise henüz netleşmedi. Filmde Bensu Soral’a ünlü bir erkek oyuncu eşlik edecek. Başrolde yer alacak erkek oyuncalar için görüşmeler sürüyor. Filmin Hazırlıkları devam ediyor.

Bensu Soral Kimdir?

23 Mart 1991 tarihinde Bursa’da dünyaya gelmiştir. Bursa’da bulunan İnegöl Anadolu Lisesi’nde öğrenim gördü. Ardından, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’de grafik üzerine eğitim görmeye başladı. Ablası Hande Soral’ın da desteğiyle oyunculuğa başlayan Bensu Soral, İlk defa Yol Ayrımı dizisi ile televizyon ekranlarına çıktı. Aynı zamanda 2008’de vizyona giren Vicdan dizisinin oyuncu kadrosunda yer aldı.

2016 yılında çekilmiş ve büyük reyting toplamış ‘İçerde’ adlı dizide Çetin Tekindor’un canlandırdığı ‘Kebapçı Celal’in avukatlığını yapan ‘Melek’ karakterini canlandırmıştır ve bu rolle popülerlik kazanmıştır.

Ayrıca bir çok reklam filminde oynamış ve 2018 yılında Hakan Baş ile evlenmiştir.

Bensu Soral’ın Oynadığı Diziler Ve Filmler

2019 – Organize İşler 2: Sazan Sarmalı (Nazlı) (Sinema Filmi)

2017 – Doru (Alaca) (Sinema Filmi)

2016 – İçerde (Melek) (TV Dizisi)

2015 – Tatlı Küçük Yalancılar (Aslı) (TV Dizisi)

2014 – Boynu Bükükler (Miray) (TV Dizisi)

2013 – Vicdan (Müge) (TV Dizisi)

2012 – Yol Ayrımı (Ayşe) (TV Dizisi)

30-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar