Survivor Nisa’dan Şok Sözler: ‘’Kadınları Ağlatan Döven Adam Şov Yapıyor!

Survivor Nisa’dan Şok Sözler: ‘’Kadınları Ağlatan Döven Adam Şov Yapıyor!
Survivor’da yine Nisa- Barış ilişkisine dair eski defterler açıldı. Barış Murat Yağcı için, Nisa’dan şok sözler geldi. Kadınları ağlatır, döver sözleri geceye damga vurdu!

Survivor 2022 All Star’da heyecan dolu rekabet devam ederken, 2020 yılında yarışan ünlüler takımı yarışmacısı Barış Murat Yağcı ile yine aynı sezondan gönüllüler takımı yarışmacısı Nisa Bölükbaşı, sezon içinde birbirlerine rakipken Survivor finaliyle birlikte Aşk yaşamaya başlamış olan ikilinin, 6 ay kadar süren ilişkileri oldu. Sosyal medyadan hayranları tarafından beğenilen ve takip edilen çiftin ilişkileri yine sosyal medyadan paylaştıklar ayrıldıkları haberi ile sonlanmıştı. Surivor 2022 All Star kadrosunda yine yerini alan oyuncular arasında Barış Murat Yağcı ünlüler takımında, Nisa Bölükbaşı gönüllüler takımında oynuyor. Bu yıl sezon başlarken Nisa Bölükbaşı’nın Ogeday ile yeni bir ilişkisi başladığını öğrenmiştik. Ogeday’da All Star gönüllüler takımında sevgilisi Nisa ile mücadeleye birlikte devam ederken, 17 Nisan Pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyununda, Nisa’nın Barış Murat Yağcı’ya söylediği şok sözler geceye damgasını vurdu. İşte yaşanan olaylar ve Nisa’nın şok sözleri…

 

 Survivor Nisa’dan, Barış Murat Yağcı’ya Şok Suçlama!

Survivor’da, 17 Nisan Pazar akşamı 3.dokunulmazlık oyunu oynandı. Final oyununa Batuhan ve Gökhan’ın yarıştığı oyunu batuhan alarak ünlülerin dokunulmazlık oyununu kazanmasını sağladı. 3. Kez ünlülerin kazanmasıyla sonuçlanan oyunun ardından, gönüllüler takımı yarışmacıları üzülüp ağlamaya başladı.

 Barış Murat Yağcı, gönüllüler yarışmacılarının yanına giderek, gönüllü kızlarını Yağmur, Sude ve Evrim’i teselli ederken gören Nisa deliye döndü ve sinirden gülerek

‘’Kadınları döven, ağlatan adam şu an kadınlar ağlıyo diye şov yapıyor.’’ Sözleri şok etkisi yarattı.

 

Takım arkadaşlarına duyuracak şekilde, bu sözleri sarf eden Nisa’nın ağır ithamları, yarışmadan sonra konseye de taşındı.

 

‘’Eski Sevgilisini Dövdü, Bana da El Kaldırdı’’

Barış Murat Yağcı’nın Acun Ilıcalı’dan söz isteyerek bu konuyu açması ile konu yeniden dile getirilmiş, Nisa ve Barış yüzleşmiş oldu.

Barış Murat Yağcı; ‘’benim kafama takılan soru işareti var. Oyun sonu Sude ile Yağmur’du sanırım, ağlıyorlardı. Aslında birçok yarışmacının yanına gittim. Tabii bazı şeyler duydum. Nisa, daha öncede benimle ilgili bir şeyler demişti. Benimle ilgili olmadık şekilde ‘kadınları ağlatan, kadınları döven adam şov yapıyor’ gibi sözler kullanmış. Ben her şeye saygı duyuyorum. Benim kadınları ağlattığı mı ya da dövdüğü mü neye dayanarak ima ettiğini çok merak ediyorum. Gerçekten benimle alakalı hiçbir şey düşünmesin, söylemesin. Çünkü ben öyle yapıyorum.’’ dedi.

 

Cevap hakkı doğan Nisa ise, Barış Murat Yağcı’yı herkesten daha iyi tanıdığını söylemişti. Birlikte oldukları süreçte kendisine el kaldırdığını ve eski sevgilisini de sokak ortasında dövdüğünü iddia etti. ‘’Aslında söyleyecek çok fazla bir şey yok. Kendisi de biliyor. O an orada içimden gülmek geldi. O yüzden şu an bir şey demek istemiyorum. Ben de görmezden geliyorum merak etmesin. O kadar kez ağladım, evinde kapandım ve o kadar çok şey oldu ki.’’ İfadeleri herkesi şaşkına çevirdi. Ardından ‘’bu konulara girmeye hiç gerek yok.’’ Diyerek konuyu kapatmaya çalıştı.

Acun Ilıcalı bu durumu kapatmayıp soruyu yineledi; ‘’Barış seni dövdü mü?’’ sorusunu Nisa’ya yöneltti. Nisa’da ‘’El kaldırmışlığı oldu, kapıyı kitleyip gitmişliği oldu’’ ifadesinde bulundu.

 

 ‘’Neler Çektiğimi Kimse Bilemez’’

Nisa daha önce’de ilişkisi için çarpıcı iddialarda bulunmuştu; ‘’Hayatımın en kötü 1 yılıydı, neler çektiğimi kimse bilemez’’ İfadesinde bulunmuştu. Ağlayarak Barış’ın telefonlarını karıştırdığını, mesajlarını okuduğundan bahsetmişti. Şifresini değiştirdiği halde yine de karıştırdığını, Nisan’nın annesi ile konuşmalarını (çekçe) tercüme ettirip yazışmalarını öğrenmeye çalıştığını ifade etmişti.

 

Survivor 18 Nisan 2022 Pazartesi 82. Bölüm Fragmanı

Survivor’da bir gün önce yaşananlar sebebiyle röportajlar ardı ardına geldi. Barış röportajında konuyla ilgili ifadelerde bulunup, Nisa beni kadın düşmanı gibi göstermekten vazgeçsin dedi. Barış’ın röportajdaki sözleri; ‘’ben etliye sütlüye karışmıyorken niye beni zan altında bırakıyorsun? Beni kimse zan altında bırakamaz’’ sözlerinde bulundu.

 

Nisa: ‘’Barış’ın bana el kaldırdığı oldu, kapıyı kitleyip üstüme gitme dediği de oldu’’ dedi.

 

All star yarışmacısı olan aynı zamanda Nisa’nın sevgilisi Ogeday’da şu sözlerde bulundu: ‘’Nisanın benim için sözleri çok önemlidir. Yani dövmüş müdür vurmuş mudur Nisa diyorsa ben ona inanırım’’





18-04-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar