Ünlü Oyuncu 7 Aylık Hamile Sevgilisiyle Evlendi

Ünlü Oyuncu 7 Aylık Hamile Sevgilisiyle Evlendi
Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde rol alan genç ve başarılı oyuncu Selahattin Paşalı ile 7 aylık hamile sevgilisi Lara Tümer dünya evine girdi.

Dizi ve sinema dünyasının genç oyuncularından biri olan ve geleceğin yıldızları arasında gösterilen başarılı oyuncu Selahattin paşalı iki yıldır aşk yaşadığı ve 7 aylık hamile olan sevgilisi Lara Tümer ile evlenerek dünya evine girdi. Son olarak Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde rol alan ve yine Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan İntibah adlı dizide başrol oynayacak olan genç oyuncu Selahattin Paşalı ile sevgilisi Lara Tümer iki yıldır aşk yaşıyorlardı. Geçtiğimiz aylarda Lara Tümer’in hamile olduğu iddia edilmiş ancak ünlü isim ve sevgilisi konu hakkında konuşmamıştı. Aradan geçen içinde ünlü çiftin evlilik kararı aldığı öğrenildi. Ünlü çift geçtiğimiz gün gözlerden uzak bir şekilde Bodrum’da sade bir nikahla dünya evine girdi. Çiftin doğumdan önce evlenmek istedikleri öğrenildi. Lara Tümer’in 7 aylık hamile olduğu ve hamileliğinin iyi gittiği öğrenildi. Öbür taraftan çiftin nikahta giydiği gelinlik ve damatlık magazin basını ve sosyal medyada geniş yer aldı.

7 Aylık Hamile

Son dönemlerin en iddialı yapımlarında rol alan genç oyunculardan Selahattin Paşalı iki yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Lara Tümer ile evlendi. 7 aylık hamile olan Lara Tümer ve Selahattin Paşalı’nın bebeğin dünyaya gelmesinden önce evlenmek istedikleri öğrenildi. Bodrum’da sade bir nikahla dünya evine giren çiftin mutlu oldukları gözlenirken nikaha çiftin aileleri ve yakın arkadaşları katıldı. Daha önce hamile olduğu iddialarına cevap vermeyen çiftten Lara Tümer bir süre sonra hamile olduğunu sosyal medya hesabından duyurmuştu. Çiftin evlilik kararı almasında bebeğin önemli rol üstlendiği iddia edildi. Öbür taraftan Lara Tümer’in gelinliği ile Selahattin Paşalı’nın damatlığı magazin basını ve sosyal medyada geniş şekilde gündem oldu.

Selahattin Paşalı Kimdir?

Son dönemin gözde oyuncularından Selahattin paşalı 2 Şubat 1990 yılında Muğla’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk mesleğine yönelerek bu konuda gerekli eğitimleri almıştır. Daha sonra setlerde yer almaya başlayan oyuncu ilk olarak kalp Atışı dizisinde rol almıştır. Selahattin Paşalı bugüne kadar, Pera Palas’ta Gece Yarısı, Kalp Atışı, Leke, Aşk 101, Bir Umut yeter ve Babil dizilerinde rol almıştır.

18-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar