Survivor Sabriye değişimiyle şaşırttı

Survivor Sabriye değişimiyle şaşırttı
O bir Survivor yarışmacı. Geçirdiği değişiklikle adından bir kez daha söz ettiren Sabriye Şengül'ün başarısının ve değişimini sırrı haberimizde.

Survivor yarışma programı yarışmacıların hayatına dokunan, onların değişimine imza atan bir program olduğu bir kez daha kanıtlandı. Eski yarışmacılardan Survivor Sabriye değişimiyle hayranlarını bir kez daha şaşırttı. Eski halinden eser kalmayan Sabriye’nin inanılmaz öyküsü haberimizde. Şimdi detaylar

Survivor Sabriye değişimiyle şaşırttı

2017 ve 2019 yıllarında Tv8’in yarışma programı Survivor’a katılan Sabriye Şengül, son haliyle bir kez daha sosyal medyada gündem oldu. İki kez katıldığı Survivor yarışmalarıyla adını duyuran milli sporcu Sabriye Şengül, fark oluşturan değişimiyle takdir toplarken eski halinden eser kalmadı. 33 yaşındaki güzel sporcu mükemmel değişimiyle bir kez daha hayranlarının takdirini topladı.

Yoksa estetik mi yaptırdı?

Fenomen yarışma programı Survivor 2017 ve Survivor 2019 programlarında ismini tüm Türkiye'ye duyuran Sabriye Şengül, Star TV'nin sabah kuşağında yayınlanan 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' programına konuk oldu. Katıldığı yarışmalardaki performansıyla alkış toplayan Sabriye, Survivor sonrası ortalıktan kaybolmuş ve merak konusu olmuştu. 33 yaşındaki sporcunun yüzündeki dikkat çeken değişiklik akıllara estetik sorularını getirdi. Kesin bir dille estetik olayını reddeden güzel sporcunun bu pozu akıllara 'Hızlı ve Öfkeli' serisinin güzel oyuncusu Michelle Rodriguez'i getirdi. Demet ile Alişan ile Sabah Sabah programında kendisine bu soru yöneltilen başarılı sporcu şu sözlerle konuya açıklık getirdi. "Bu fotoğrafı paylaştığımda beni 'Hızlı ve Öfkeli'deki kadına benzemiştiniz. Benim favori filmim de o. Ama asla estetik yaptırmadım."

Sporun Önemine Dikkat Çekiyor

Daha önceki verdiği röportajlarda her fırsatta sporun hayatındaki önemini anlatan Sabriye Şengül, güzelliğinin ve değişiminin öyküsünü şu cümlelerle ekran başındakilerle paylaştı. "Önceleri hentbol oynuyordum. Hırslı, mücadeleci ve pes etmeyen bir yapım var. Antrenmanlarda ve maçlarda bu yapımdan dolayı sertleştiğim oldu. Hocalarım, 'Sabriye hentbolcular bize lazım. ’Sen boks ile uğraş' deyince neden olmasın dedim ve boks yapmaya başladım. Boksta ve kickboskta üç Türkiye şampiyonluğum var. Uluslararası boks şampiyonluğum ve K1 Dünya Karması şampiyonluğum bulunuyor"

Sosyal medyayı aktif kullanan sporcularsan biri olan Sabriye, Survivor'daki halinden eser kalmayışının sırrını her fırsatta yaptığı antrenmanlara borçlu olduğunu bir kez daha yineledi. Sabriye Şengül’e canlitv olarak başarılar diliyoruz.

23-01-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar