Survivor Sabriye'nin bahtı açıldı!

Survivor Sabriye'nin bahtı açıldı!
Survivor 2017'de ünlüler takımında yer alan Sabriye Şengül, ünlüler kadrosunun en dikkat çekici isimlerinden birisi olmayı başardı. Sabriye yarışma boyunca adadaki tavırları, arkadaşlarıyla kurduğu diyalogları ve tartışmaları ile gündeme gelmişti.

Survivor 2017’den ayrıldıktan sonra kickboks şampiyonu Sabriye'nin bahtı öyle bir açıldı ki...
Survivor’dan ayrıldıktan sonra işleri iyice açılan Sabriye’ye reklam teklifleri gelmeye başladı. Adadan ayrıldıktan sonra boksa geri dönmek istediğini söyleyen Sabriye, bakalım kendisine gelen teklifleri nasıl değerlendirecek?
Adadan ayrıldıktan sonra adeta teklif yağmuruna tutulan Sabriye bakalım önümüzdeki günlerde nasıl projelerle karşımıza çıkacak? Memleketi Trabzon’a gideceğini daha önceden duyuran Sabriye gelen teklifleri de değerlendirmekten geri durmuyor. Uzun vadeli reklam tekliflerini Ekim ayından önce değerlendirmeyeceğini belirten sporcu, kısa vadeli teklifleri ise değerlendiriyor. 
Survivor 2017'de en çok adından söz ettiren, en çok akıllarda kalan isimlerden biri olan kickboks şampiyonu Sabriye, Ekim'de Amerika'da ringe çıkacak ve çok kritik bir unvan maçı yapacak. Bu unvan maçı için hazırlık antrenmanlarının ne zaman başlayacağına dair bir açıklama yapan Sabriye, “İyi bir dövüşçüyüm. Allah için iyi dövüyorum. İyi dayak atıyorum. Antrenmanlarımın programını yapacağız. Ekim ayında benim Amerika’da bir maçım var. Bu maç çok önemli. Çok iyi hazırlanmam gerekiyor. Temmuz’un ortasında hazırlıklara başlayacağım. İşimi çok özledim. Boks yapmak istiyorum. Dövüşmek, antrenman yapmak, yumruk atmak istiyorum” ifadelerini kullandı.
TV8’de yayınlanan “Magazin 8″in sorularını yanıtlayan Sabriye Survivor’da yapılan Türk-Yunan maçında Yunan Survivor yarışmacısı Konstantinos ile arasındaki yakınlaşma ile ilgili soruları yanıtlarken oldukça sinirlendiği görüldü. Artık onun ile adının anılmasını istemeyen Sabriye “O mevzuyu kapatalım. Bunun yüzünden kısmetlerim kapandı.” dedi.

05-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler