Survivor Sema’nın Son Durumu Açıklandı! Sağlık Durumu Nasıl?

Survivor Sema’nın Son Durumu Açıklandı! Sağlık Durumu Nasıl?
Survivor 2022 All Star’da 14 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan 48. Bölüm’de Sema’nın oyun sırasında düştüğü yerde kaldığı görüldü. Sema’ya ne oldu? Son durumu ne merak ediliyor

Tv8’in fenomen yarışması Survivor tüm hızıyla sürerken, ünlüler gönüllüler arasında kıyasıya mücadele devam ediyor. 13 Mart Pazar akşamı yeni bölüm fragmanında yayınlanan, izleyicileri merak içinde koyan Sema’nın durumu merak edildi. 14 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan yeni 48. Bölüm de ünlüler gönüllüler arasında haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Çamur parkuru oyununda Berna ve Sema’nın yarıştığı sırada, Sema’nın çamurun içinde baygın hali görüldü, izleyicileri şok eden bu görüntüler sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Sema’ya ne oldu? Herkes tarafından merak edildi. Sema’nın sağlık durumu nasıl? Son durumu ne? İşte bütün ayrıntılar…

 

Survivor Sema’ya Ne Oldu?

Survivor All Star’ın 14 Mart Pazartesi ekrana gelen yeni bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyununda ünlüler takımından Sema ile gönüllüler takımından Berna karşılaştı. Dokunulmazlık oyununda yürekleri ağza getiren bir kaza yaşandı. Sema’nın art arda yaşadığı talihsizlikler izleyicinin ve sosyal medyanın gündemine oturdu.

 

Sema dokunulmazlık oyunu sırasında kötü bir kaza geçirirken, herkes bir anda yanına koştu. Çamur parkuruna çıkan Ünlüler takımından Sema yarış sırasında sert bir şekilde düştü. Düştüğü yerde kımıldamadığı görülen Sema’nın yanına  arkadaşları panikle koştu.

 

Bir gün öncesi yayınlanan fragmanın sonunda Nagihan’ın gözyaşları içinde ‘’Çok kötüyüm, konuşmak istemiyorum’’ demesi, takım arkadaşı Sema’ya bir şey mi oldu? Sorusunu akıllara getirdi.

 

Bora, Sema’ya Yardım İçin Koştu, Üstüne Düştü

Dokunumazlık için parkura çıkan, Berna ve Sema yarışırken, sert şekilde düştü. Takım arkadaşı Sema’nın nefes almakta zorluk çektiğini fark eden Bora Sema’yı görüp yardım için ilk koşan kişi oldu. Ardından diğer oyun arkadaşları ve Doktor Serhad Ömercikoğlu geldi. Fakat Bora çamur zeminin de etkisi ile Sema’nın üzerine düştü. Bulundukları yerdeki çamur o hızla Sema’nın yüzüne geldi, ağzına doldu. Olay yerinde Sema’ya müdahaleyi Dr. Ömerciklioğlu yaptı. Bora’nın bu dikkatsizliği ise izleyicilerin gözünden kaçmadı. Bu duruma sosyal medyadan ciddi tepkiler geldi.

 

Oyun alanında müdahele edilirken, Dr Ömerciklioğlu, Kalbi atıyor. Derin nefes al Sema... Tamam sakin olun nefes alıyor demesi herkesi bir anlık şoka soktu. O anlara şahit olan başta ikizi Seda olmak üzere bütün yarışmacıların ve izleyiciler büyük panik yaşadı.

 

Semanın oyun sırasında filelere saçının takılıp kafasını geriye çekmesi sonucu küçük bir baygınlık geçirdiği öğrenildi. Dr Serhad Ömerciklioğlu, dilini yutmak üzere olduğunu farkettiğini ifade etti. Sema’yı oyun alanında hazır bekleyen ambulansa alarak muayensine orada devam etti. Sema daha sonrasında oyunlarda yer almadı.

 

 Survivor Sema’nın Sağlık Durumu Nasıl? Son Durumu Ne?

Acun Ilıcalı’nın sunumuyla haftanın ilk eleme konseyi gerçekleşti. İlk eleme adayı Mert Öcal seçlirken, konseye gelip gelemeyeceği merak edilen Sema’da yarışmacıların arasında görüldü.

Sema’yı görenler bir nebze rahatlamışken. Acun Ilıcalı Sema’ya geçmiş olsun dileklerinde bulunup ciddi bir kaza geçirdin gerçekten bizde o anları gördüğümüzde çok panik olduk dedi. Durumu ile ilgili kendisine söz hakkı verdi. Sema ise şunları söyledi:

 

‘’Geçirdiğim en kötü kazaydı.  En korktuğum. O anların bir bölümü bende yok zaten, bir ara üzerimde bir ağırlık hissettim. Sağolsun Dr Serhad Bey hayatımı kurtardı. Dilimi yutuyormuşum onu fark edip Seda’yı ve arkadaşları daha fazla korkutmamak için panik yapmadan beni kurtarmış. Çok şükür o kazaya rağmen gayet iyiyim. Herhangi bir şeyim yok. Şükür. Sadece boynumda kas zedelenmesi ve bir kulağımda zar delinmiş’’ dedi.

Survivor’ın ardından Ekstra programında geçmiş olsun dilekleri iletilirken, Furkan Dede, kendisinin de kulak zarının delindiğini sonrasında kendinden kapanıp geçtiğini söyledi. İhsan ise, Bora’nın yardım ederken kazayla da olsa yaptığı ilk hamlenin yanlış olduğu Sema’nın kendisinin yaşadığı durumdan daha kötü duruma düşebileceğini söyleyerek ilk yardım bilmek böyle bir durumda önemli yorumunu yaptı. Ayrıca Sema’nın durumuyla ilgili bilgi aldığını ve tomografi sonuçlarının temiz çıktığını duyurdu.

15-03-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar