Aşk Mantık İntikam Dizisinden Flaş Final Kararı Ertelemesi

Aşk Mantık İntikam Dizisinden Flaş Final Kararı Ertelemesi
No 9 Prodüction tarafından yaz sezonunda yayınlanması için Fox Tv için hazırlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin 39. Bölüm final tarihi flaş bir gelişmeyle güncellendi.

Fox Tv ekranlarında bu sezon başlayan yeni dizilerin 8 tanesi erken finalle seyirciye veda etti. Kanal bu sezon tam anlamıyla hüsrana uğrarken sadece bazı yapımlar kanalın yüzünü güldürdü. Bunlardan biri de yaz sezonu dizisi olarak başlayan Aşk Mantık İntikam dizisi oldu. Dizi yaz sezonunda seyirciye eğlenceli, romantik bir komedi filmi seyrettirmek için tasarlandı. No 9 Prodüction tarafından Güney Kore yapımı Cunning Single Lady adlı yapımdan uyarlanan dizi aldığı reytinglerle bir anda dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Murat Öztürk’ün yönetmen koltuğunda oturduğu Aşk Mantık İntikam dizisinin uyarlama senaryosunu ise Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal birlikte kaleme aldı. Dizinin başrolünde genç ve güzel oyuncu Burcu Özberk ile genç oyuncu İlhan Şen birlikte yer aldı. Yaz sezonunda başlayan dizinin aldığı reytinglerin yüksek olması Fox Tv’yi harekete geçirdi ve dizinin yeni yayın döneminde de yayınlanmasına karar verildi.

Yüksek Reyting Yayında Tuttu

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve yaz sezonu dizisi olarak başlayan Aşk Mantık İntikam dizisi No 9 Prodüction tarafından hazırlandı. Cuma akşamları ekrana gelen dizi aldığı reytinglerle kanalın yüzünü güldüren yapımlardan oldu. Oyuncu kadrosunda Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük, Melisa Döngel, Mehmet Korhan Fırat, Günay Karacaoğlu, Zeynep Konkande, Süleyman Atanısev, Ceren Koç ve Tarık Şerbetçioğlu’nun bulunduğu dizi için kanal geçtiğimiz haftalarda 39. Bölümde final yapması yönünde karar almıştı. Cuma akşamlarının yüksek bütçeli dizileriyle kafa kafaya giden ve aldığı reytingler kanalın kötü giden sezonu için adeta ilaç gibi olan dizi için kanal tarafından flaş bir karar alınarak final tarihi yeniden güncellendi. 39. Bölümde final yapacağı oyuncular ve ekibe bildirilen dizinin yeni final bölümü ise 42. Bölüm olarak duyuruldu.

Aşk Mantık İntikam Final Bölümü Netleşti

No 9 Prodüction tarafından Kore’de yayınlanan bir diziden uyarlanan ve yaz sezonunda başlayan Aşk Mantık İntikam yaz sezonu dizilerinden tek yayında kalan dizi olarak yayınına devam ediyor. Kanal tarafından daha önce 39. Bölümde final yapması yönünde karar alınan dizinin final tarihi yine Fox Tv tarafından güncellendi. Bu yeni gelişme dizinin seyircisini de sevindirdi. Romantik komedi türündeki Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni final bölümünün 42. Bölüm olacağı duyuruldu. Böylece dizinin 3 bölüm daha fazla yayında kalması kararlaştırıldı.

14-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar