Survivor Turabi’den bomba açıklama Tekrar Survivor’a mı katılıyor?

Survivor Turabi’den bomba açıklama Tekrar Survivor’a mı katılıyor?
Survivorda bugüne kadar en çok şampiyon olan Survivor Turabi’den bomba açıklama geldi. Acaba tekrar Survivor’a mı katılıyor?

Survivor, birçok ülkede yapılan televizyon yarışması. Ülkemizde de Acun Ilıcalı tarafından 2005 yılında başlatıldı. Survivorda bugüne kadar en çok şampiyon olan Survivor Turabi’den bomba açıklama geldi. Herkes acaba tekrar Survivor’a mı katılıyor diye merak etti. Survivor Turabi tekrar yarışacak mı, Turabi Çamkıran kimdir? Şimdi detaylar

Survivor Turabi’den bomba açıklama Tekrar Survivor’a mı katılıyor?

Survivor dayanıklılık ve mücadele isteyen bir televizyon yarışması. Formatı 1992'de İngiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından oluşturulan yarışma 22 Mart 2005 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı tarafından Tv8 kanalında düzenleniyor. Bugüne kadar üç kez Survivor yarışmasına katılan ve iki kez şampiyon olan efsane Survivor Turabi Çamkıran, yeni sezonda teklif gelse bile tekrar yarışmaya katılmayacağını açıkladı.

Survivor nasıl bir yarışmadır?

Televizyon yarışması olan Survivor’da yarışmacılar yerleşim yerinden uzak bir bölgede konumlandırılır ve para ödülü başta olmak üzere yarışmacılar birçok ödül için kıyasıya yarıştırılır. Yarışmada kademeli olarak eleme sistemi kullanılır. Kısacası yarışmacılar, bir yarışmacı kalana kadar diğer takım arkadaşlarını kapalı oylama ile eleyip yarışmadan gönderir. Yarışmayı kazanan kişiye "Sole Survivor" yani “Hayatta kalan kişi” madalyası takılır. Ülkemizde 2005 yılından beri Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma, Dominik Cumhuriyeti'nde düzenleniyor. Yarışma o kadar beğenildi ki Survivor yarışması bir dönem Star TV ve Kanal D'de bile yayınlandı.

Survivor Turabi neden katılmıyor?

Survivor yarışmasıyla adını tüm ülkeye duyuran Turabi Çamkıran, Söylemezsem Olmaz programına katılarak hakkındaki söylentilere cevap verdi. Survivor’a katılıp katılmayacağı merak edilen Turabi sorulara açık yüreklilikle cevap verdi. Canlitv olarak Turabi’nin yanıtlarını aynen veriyoruz. “ Survivor biraz zor benim için. Açlık gözümü korkutuyor. Beş ay hapis hayatı yaşıyorsun o yüzden zor bir ihtimal. Bir de ben şöyle düşünüyorum. Survivor şöhret olmak için, para kazanmak için çok güzel bir platform. Şu an bana ne bir şöhret verecek, ne de artı bir para verecek. Benim sadece bankadaki hesabımın numarasını değiştirecek ama yeni gelen kişilerin hayatını değiştirecek. Ben oraya gidip de birinin hayatını almak istemiyorum. O hayata ihtiyacı olan birisi girsin, şampiyonluğu alsın hayatı değişsin.”

Turabi Çamkıran kimdir?

1987 Mersin doğumlu Turabi Çamkıran, aslen Kahramanmaraşlıdır. Terzilik yaparak hayatını kazanan  Turabi, amatör olarak tekvando, box ve muay thai ile ilgilenmektedir. “Muay Thai” branşını yerinde öğrenmek için Tayland’a giden sporcu, teknik ve fiziğini geliştirerek tam bir dövüşçüye dönüştü. Aynı zaman da MMA (kafes dövüşü) maçlarında da birçok ülkede müsabakalara katılan dövüşçümüz, 2013 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırladığı “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı yarışmada da boy gösterdi. 2014 yılında katıldığı Survivor'da şampiyon olan Turabi bir yıl sonraki 2015 Survivor All Star yarışmasında da birinciliğee ulaştı. Kertenkele dizisinde rol alarak oyunculuğunu gösteren Turabi 2018 yılında 3. defa Survivor kadrosuna dahil oldu. Son olarak “The Challenge War of the Worlds” programında da şampiyon olan Turabi tam bir ödül avcısıdır.

29-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar