Survivor'da 46.Bölümde Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı? İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor'da 46.bolumde Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı? İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?
Survivor All Star 2022'de bu akşam dokunulmazlığı hangi takım kazandı. İkinci eleme adayı olarak oylamada hangi isim çıktı?

Survivor All Star 2022 heyecanlı dönemlere girerken yarışmacılar ise Birleşme Partisine kadar kalabilmek için tüm performanslarını ortaya koymaya devam ediyor. Dokunulmazlığın önemi daha da arttığı dönemde tüm yarışmacılar kendini göstermek istiyor. İkinci eleme adayanın hangi yarışmacı olduğu merak ediliyor.

Dokunulmazlığın Sahibi Hangi Takım Oldu?

Dominik Cumhuriyeti'nde Gönüllüler ve Ünlüler rüzgârı esmeye devam ediyor. Her iki takımın kıyasıya mücadelesi milyonları ekranlara kilitliyor. Survivor All Star'da yarışmacılar bu akşam dokunulmazlık oyunu için voleybol maçına çıktı. Voleybol maçı sonunda bir takım dokunulmazlığı kazandı. Bir taraf rahat bir konsey geçirecekler diğer taraf ise bir isim belirleyecek. Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında nefes kesen bir voleybol maçı oldu.

Murat Ceylan sunumu ile gerçekleşen voleybol maçında 10-6 skor ile Gönüllüler dokunulmazlığı kazanan taraf oldu. Ünlüler takımı büyük üzüntü yaşarken Gönüllüler takımı ise ödül için sabırsızlandı. Murat Ceylan Dokunulmazlık sembolünü takımı için Hikmet’e taktim etti.

Hangi İsimler Dokunulmaz Oldu

Survivor All Star'da kritik ada konseyi Ünlüler takımı için gerçekleşti. Oylama öncesi Acun Ilıcalı tarafından haftanın performans birincileri açıklandı. Kadınlarda Sema 27, erkeklerde ise Bora 20 puanla haftanın birincisi oldular. Gönüllüler takımında ise Hikmet 36 ve Sude  22 puanla birinci oldu. Ünlüler takımı yeni bir ada konseyinde takım arkadaşlarından bir isimi belirlemek zorunda kaldı. Nagihan, Elif, Sema ve Bora dışında bir isim belirlemek zorunda kalan takım oylarını kullandı. Haftanın iki dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı yarın akşam bir isim daha belirlemek zorunda kalacak. 

İkinci Eleme Adayı Kim Oldu?

Ada konseyinde ikinci adayın belirlenmesi için  Yapılan oylamada en çok oyu alarak ismi çıkan yarışmacı ikinci gitme adayı oldu. Yapılan kapalı oylama sonucunda Ünlüler takımında performans sergileyen Mert Öcal 7 oy ile ikinci eleme adayı oldu. Açılan 7. Oy ile netleşen Mert tüm takımın mı kendisini yazdığını öğrenmek için Acun Ilıcalı'dan tüm isimlerin açılmasını istedi. Acun Ilıcalı isimleri açarken "Elime attığım Mert geliyor" ifadesinden sonra Batuhan ve Barış’ın birer oy aldığı öğrenilmiş oldu.

İkinci eleme adayı olan Mert Öcal "Şaşırdım tabi ne yapmış olabilirim bir voleybol maçında ikinci oyunda oynamak istemediğim için mi, birilerini kırdığım için mi? Tabi ki kırılmadım ama bunu yazarken mecbur olanda var keyif alarak yazanda var hakkımızda hayırlısı olsun" ifadelerini kullandı.

Yarın akşam oynanacak 3. dokunulmazlık oyunundan sonra yapılacak eleme konseyinde adaya kimin veda edeceği belli olacak.

13-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar