Survivor’da Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu! Survivor’da Kim Gitti? Kim Elendi?|21 Haziran Salı

Survivor’da Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu! Survivor’da Kim Gitti? Kim Elendi?|21 Haziran Salı
Survivor 2022 All Star’da finale sayılı günler kala hızlandırılmış elemelere geçildi. Bireysel oyunlarla haftanın eleme adayları kimler oldu? Survivor’da kim gitti? Kim elendi?

Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu yaptığı dünyanın en zor yarışması olan Survivor 2022 All Star tüm hızıyla devam ediyor. Finale sayılı günler kala Survivor’da son düzlüğe girildi. Ünlüler (Kırmızı Takım) – Gönllüler (Mavi Takım) arasında oynanan takım oyunları sürerken haftanın elenen ismi Atakan Arslan olmuştu. Ardından Survivor’da bireyselliğe geçildi, takım oyunları son buldu. Bireyselliklerle birlikte önce büyük bir ödül oyunu oynandı. Bireysel olarak yarışan yarışmacılar arasında Batuhan Karacakaya otomobil ödülünü kazanan isim oldu. Ardından peş peşe 3 gün dokunulmazlık oyunları oynandı. Geçtiğimiz haftanın dokunulmazlık oyunlarını sırasıyla Batuhan iki gün kazandı. Sırasıyla Berkan ve Ogeday’ı söyledi. Üçüncü gün Nagihan’ın kazandığı dokunulmazlıkla birlikte Nagihan, Hikmet’i aday gösterdi. Yine aynı akşam en çok puanı alan Adem 4. İsmi söyledi. 4. Eleme adayı Nisa oldu. Dört isim arasında elenen kişi Ogeday Girişken oldu. Ardından yine dokunulmazlık oyunları başladı peşpeşe oynanan üç günün sonunda dokunulmazlık oyunlarını kim kazandı? Haftanın eleme adayları kimler oldu? Hangi isim Survivor’a veda etti? Survivor’da kim gitti? İşte 21 Haziran Salı akşamı 141. Bölüm ile ekranlara gelen Survivor’da yaşananlar…

 

Survivor’da Bireysel Oyunlar ve Hızlı Elemeler Devam Ediyor

Acun Ilıcalı’nın yaklaşık 8 gün önce yaptığı açıklama ile önümüzdeki günlerde bireysellikler başlayacak takım oyunları bitecek demişti. Yaklaşık 8 gün içerisinde peş peşe oynanan dokunulmazlık oyunları ile 2 eleme yaşandı. İlk eleme gerçekleşti. İlk elenen isim Ogeday Girişken olmuştu.    

İkinci bireysel dokunulmazlık oyunları oynandı. 21 Haziran Salı akşamı dokunulmazlık oyunlarının sonucunda 4 eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlık oyunlarında önce herkes süre ile yarışıp kısa sürede oyunu bitirip birinci gelmeye çalışıyor. En kısa sürede bitiren 1. Oluyor. Ve sonuncu ile eşleşiyor. 2. Gelen sondan 2. İle eşleşip ters eşleşme yapılıyor. Kendi aralarında oynadıkları oyunlarla finalist belli oluyor. 3 akşam dokunulmazlık oyunları farklı oyunlarla tamamlanıyor. Her akşamın 1. si bir aday söylüyor. Birinci gelen kişi 5 puan alıyor. İkinci gelen kişi 3 puan alıyor. 3. Olan kişi 2 puan alıyor, diğer oyuncular ise 1 er puan alıyor. En çok puan alan kişi de 4. Adayı belirliyor. Toplamda 4 eleme adayı belirlenmiş oluyor ve bireysilliklere geçildiği akşam toplu oylama yapılmış halk oylaması ile en çok sms i alandan en düşük alan kişiye kadar sıralama belli olmuştu. Tekrar bir oylamaya gidilmeden belirlenen 4 isimden en düşük sms i alan kişi adaya veda ediyor.  

Survivor’da Haftanın Eleme Adayları Kimler Oldu?

Survivor’da 19 Haziran Pazar günü ilk günkü bireysel dokunulmazlık oyunları oynandı. Eşleşmeler yapıldı ilk günün birincisi belli oldu. İlk günün dokunulmazlık oyununu kazanan ismi Batuhan Karacakaya oldu. İlk eleme adayını belirledi. Haftanın ile eleme adayı Berkan Karabulut oldu.

20 Haziran Pazartesi günü Survivor’da 2. Bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Bireysel olarak yarışan isimlerden ilk kez final oyununa 3 kadın yarışması kaldı. Nagihan, Ayşe ve Nisa arasında oynanan oyunların ardından dokunulmazlığı kazanan isim Ayşe Yüksel oldu. Ayşe 2. Eleme adayını belirledi. Haftanın 2. Eleme adayı Nisa Bölükbaşı oldu.

21 Haziran Salı günü Survivor’da 3. Ve son bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyunu Batuhan ve Adem arasında final oyunu oynanarak belirlendi. Dokunulmazlık oyununu kazanan isim Adem Kılıçcı oldu. 3. Adayı belirledi. Haftanın 3. Eleme adayı Hikmet Tüğsüz oldu.

 Dokunulmazlık oyunları ile haftanın en çok puanını toplayan isim de Adem Kılıçcı oldu ve 4. Eleme adayını da kendisi belirledi. Batuhanı söylemek istemeyen Adem aynı zamanda kendisiyle de konuştuğunu ve Hikmet’le aynı potaya girmek istediğini onunla kapışmak istediğini söyleyen isim oldu. Haftanın 4. Eleme adayı Nagihan Karadere oldu.


Survivor’da Kim Elendi? Survivor’da Kim Gitti? |21 Haziran Salı

Bireysel oyunlara geçilen Survivor’da bireysel dokunulmazlık oyunları sonucunda belirlenen dört aday sırası ile Berkan, Nisa, Hikmet, Nagihan oldu. Bireysellik öncesinde halk oylaması ile toplu sms ler yapıldı. Ve en az sms i alan adaylar arasındaki isim Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Survivor’a veda eden, Survivor da elenen isim BERKAN KARABULUT oldu.

22-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar