Arda Kural Setlerle Geri Döndü

Arda Kural Setlerle Geri Döndü
Yerli Leonardio Dicaprio olarak da bilinen ve yaşadığı talihsizlikler sonrası setlerden uzak kalan ünlü oyuncu Arda Kural yeniden setlere döndü.

Bir zamanlar yıldızı inanılmaz hızlı parlayan ve herkesin hayranlıkla takip ettiği ve geleceğin en başarılı oyuncularından biri olarak lanse edilen Arda Kural yeniden setlere döndü. Türk Leonardio Dicaprio olarak tanınan ve yer aldığı dizi ve filmlerde başarıdan başarıya koşan ünlü isim büyük bir talihsizlik yaşamış ve psikolojik sorunlar sebeiyle hızla parlayan yıldızı yine hızla sönmüş ve bir anda kayıplara karışmıştı. Zaman zaman magazin basınında haberleri yer alan ünlü isim oldukça sıkıntılı günler yaşamış ve bir süre tedavi görmüştü. Aynı zamanda maddi olarak da zor zamanlar geçiren yetenekli ve genç isim şu sıralar yeniden setlere dönmenin heyecanını yaşıyor. Ünlü oyuncu Arda Kural Yıldızlara Bak adlı filmle yeniden setlere adım attı.

Arda Kural Setlerde

Bir dönemin en çok adı anılan ve geleceği parlak isimlerinden biri olarak gösterilen yetenekli oyuncusu Arda Kural yaladığı zor zamanların ardından yeniden setlere dönüş yaptı. Ünlü isim ara verdiği ekranlara ve setlere yıllar sonra Yıldızlara Bak filmiyle dönüyor. Altan Erkekli’nin de kadrosunda yer aldığı ve Doruk Tüzel tarafından yönetilen dram türündeki film aynı zamanda Arda Kural’ın hayatından bazı kesitleri de hikayesinde barındırıyor. 28 Ekim tarihinde vizyona girecek filmle ilgili açıklamalar yapan Arda Kural “Güzel bir film, bir anlamı var. İnsana değer katmak adına, hayatta dramın olduğunu anlatmak adına, insanın başına kötü şeyler gelebileceğini anlatmak adına yapıyoruz bu filmi. Hayatta yaşadığımız kötü olayların başımıza neden geldiği hakkında düşünmek ve nasıl mücadele edebileceğimizi anlatmak istedik. Bu filmde içsel yolculuğumuzun dışa vurumunu hissettirmek istedik” ifadelerini kullandı.

Setlerde olmak Güzel

Ünlü isim ayrıca yeniden setlerde olduğu için mutlu olduğunu belirtirken “özlemişim gerçekten. Yeniden ortaya çıkmak, geri gelmek gibi bir anlamı var bu filmin. Setlere dönmek güzel bir his. Sevenlerime teşekkür ediyorum, güzel şeyler yapıyoruz” ifadelerini kullandı. Altan Erkekli ve Arda Kural’ın başrolünde olduğu Yıldızlara Bak filmi ünlü ismin hayatında yaladığı zorlukları ve bu zorluklardan çıkma hikayesine değiniyor. Filmde ayrıca pek çok ünlü isim de yer alıyor.

22-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar