Survivor'da hangi yarışmacı her gün namaz kılıyor?

Survivor'da hangi yarışmacı her gün namaz kılıyor?
TV8'in izlenme rekorları kıran yarışması Survivor'da hangi yarışmacı her gün namaz kılıyor? Başarılı yarışmacılar Volkan ve Ogeday arasında geçen konuşmada herkesi şoke edecek bir gerçek ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı'nın sunumu ile ekranlara gelen efsane program Survivor'da ilginç bir gerçek ortaya çıktı. Ocak ayından bu yana yayınlanan yarışmada git gide sona geliniyor. Günler geçtikçede yarışmacılar arasındaki rekabet iyice kızışıyor. Başarıları ile adlarını duyuran iki yarışmacı Ogeday ve Volkan'ın arasında geçen konuşma bir gerçeği ortaya çıkardı. Birleşme partisinden sonra birleşen gönüllüler takımının başarılı oyuncusu Volkan söyledikleri ile büyük bir iddiaya imza attı.

NAMAZ KILIYORSUN!

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'un geçen haftaki bölümlerinde Ogeday ile birlikte soru cevap yapan Volkan'ın söyledikleri gündeme bomba gibi oturdu. Bu konuşmadan sonra adada ibadet eden yarışmacıları gündeme getirdi. Soru cevap kısmında Volkan, Ogeday'a 'Ben her gün ne yapıyorum?' diye soru sordu. Volkan ise bu soruyu 'Namaz kılıyorsun' cevabını vererek yanıtladı. Bu konuşmanın sonrasında Volkan'ın adada namaz kıldığı ortaya çıktı.

25-04-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler