Survivor’da Kim Elendi? Adaya Hangi Yarışmacı Veda Etti? | 12 Nisan Salı

Survivor’da Kim Elendi? Adaya Hangi Yarışmacı Veda Etti? | 12 Nisan Salı
Survivor’da yine bir eleme heyecanı yaşandı. 12 Nisan Salı akşamı belirlenen 4 adaydan biri adaya veda etti. Survivor’da kim adaya veda etti? Elenen isim kim oldu? Kim gitti?

Survivor 2022 All Star tüm hızıyla devam ederken, dokunulmazlık oyunlarının bitmesinden sebeple bu akşam ödül oyunu oynandı. Ödül neydi? Ödül oyununu ünlüler mi yoksa gönüllüler mi kazandı? Merak ediliyor. 76. Bölüm’de günün performans birincileri kim oldu? Ardından haftanın eleme konseyine gelindi. Dün akşam Ünlüler takımıyla, Gönüllüler takımı arasında oynanan son dokunulmazlık oyunu ile belirlenen 4. Son eleme adayının da netleşmesiyle 4 aday arasında halk oylamasına gidildi. Oylamanın tamamlanmasının ardından 12 Nisan Salı akşamı halktan en düşük oyu alan isim adaya veda etti. Adaya veda eden isim kim oldu? Survivor’dan kim gitti? Kim elendi? Konseyde neler yaşandı. İşte merak edilenler…

Survivor’da Ödül Oyunu Kim Kazandı? Ödül Ne?

Ünlüler – gönüllüler arasında ödül oyunu oynandı. Sapanla sembol vurmaca oyunu ile ödülü kazanmak için kıran kırana bir mücadele verildi.

Ödül ise; Ramazan için A-101’den ilk iftar yemeği, ayrıca lunapark ve villada bir gece kalma ödülüydü.


İlk olarak kadınlar arasında oynanan ödül oyununu, Ünlüler 8-6 Gönüllüler ile kazan takım ünlüler oldu.

Daha sonra erkekler mücadelesi oynandı. Ünlü erkekler 8-4 Gönüllü erkeklerini yendi. Ödülü kazanan takım Ünlüler Takımı Oldu. 

Survivor’da Haftanın Eleme Adayları Kim oldu?

8 Nisan Cuma günü oynanan dokunulmazlık oyununu Gönüllülerin kazanması ile ünlüler takımından ilk eleme adayı için oylama yapıldı. Arkadaşlarından en çok oyun alan isim Barış Murat Yağcı ilk eleme adayı oldu.

9 Nisan Cumartesi günü oynanan 2. Dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazandı. Ünlüler takımı oylamaya gitti. Ada konseyinde yapılan oylamanın ardından haftanın ikinci eleme adayı Gizem Memiç oldu.

10 Nisan Pazar günü oynanan 3. Dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlığı kazanan takım Gönüllüler takımı oldu. Ünlüler 3. Kez oylamaya gitti. Ve kendi aralarındaki oylama ile üçüncü Eleme adayı Perviz oldu.

Dün akşam son dokunulmazlık oyunu oynandı. İlk mücadele kadınlar arasında gerçekleşti. İlk oyunu gönüllü kadınları kazanırken, erkekler mücadelesini ise ünlüler takımı kazandı ve oyun en iyilere çıkılarak tekrarlandı. Ünlülerin kazandığı oyunda, gönüllüler ada konseyinde elenecek adayı belirlediler. Kendi aralarında yaptıkları oylama sonucu Yağmur- Ayşe eşit oy aldı. Açık oylamaya gidildi ve yokluk adasına gönderilen dördüncü eleme adayı Ayşe Yüksel oldu.   



Performans Birincileri

Ünlüler
Kadınlarda; Gizem Memiç (4 te 4)
Erkeklerde; Adem Kılıçcı

Gönüllüler
Kadınlarda; Seda Ocak (4 te 3)
Erkeklerde; Anıl Berk Baki

Survivor’da Elenen İsim Kim Oldu? Survivor’dan Kim Gitti?

Haftanın eleme adayları 

1- Barış,
2- Gizem
3- Parviz
4- Ayşe

olmuştu.

Yapılan halk oylaması ile Survivor’da adaya veda eden isim belli oldu. Halk oylamasında en düşük oyu alan ve elenen isim Gizem Memiç oldu. 

Survivor All Star 2022 11-12 Nisan SMS Sıralaması

12-04-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar