Ünlü oyuncular Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’dan düğün açıklaması!

Ünlü oyuncular Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’dan düğün açıklaması!
Kiraz Mevsimi dizisinde rol arkadaşlığını bir adım ileri taşıyarak evlilik planları yapan ünlü oyuncular Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti merak edilen düğün tarihini açıkladı

Kiraz Mevsimi dizisinde tanıştıktan sonra evlilik planları yapan ünlü oyuncular Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çiftinden hayranlarına düğün açıklaması geldi. Kiraz Mevsim’inde tanıştıktan sonra arkadaş olan Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu çok yakında yayınlanacak olan Hayaller ve Hayatlar dizisinde de beraber rol alıyor. Hayranları oyuncu çift Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu'ndan düğün açıklamasını merak ediyor. İşte düğün tarihi haberi.

Ünlü oyuncular Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’dan düğün açıklaması!

Kiraz Mevsimi dizisinde rol arkadaşlığını bir adım ileri taşıyarak evlilik planları yapan ünlü oyuncular Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti heyecanlarını hayranlarıyla paylaştı. Hem iş hem de evlilik hazırlıklarını bir arada yürüten ikili sevenlerinin çok merak ettiği düğün tarihi hakkında açıklama yaptılar.

Yaz sonuna düğün var

Kiraz Mevsimi dizisinden sonra Hayaller ve Hayatlar dizisinde de başrolleri paylaşan Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu Nişantaşı'nda görüntülendi. Basın mensuplarının ısrarlı sorularından kaçamayan çiftin sözcüsü Özge Gürel merak edilen düğün tarihini şu cümlelerle açıkladı: Özge Gürel, "Hazırlık sürecine yeni başladık. Yoğun çalışıyorum. Yaz sonu gibi düşünüyoruz, yemekli olacak."

Serkan Çayoğlu Kimdir?

1987 Almanya’da gurbetçi bir ailede doğan Serkan Çayoğlu ekonomi üzerine eğitim aldı. Üniversitede okurken arkadaşlarının ısrarı üzerine modellik yapan Serkan Çayoğlu Türkiye’ye döndü. Ümit Çırak Modern Oyunculuk Teknikleri Atölyesinde oyunculuk dersleri alan yakışıklı oyuncu kariyerine 2012 yapımı "Kuzey Güney" dizisiyle başladı. "Zeytin Tepesi" dizisiyle şöhreti yakalayan Serkan Çayoğlu TRT1’in dizi serisi olan Kıbrıs’ta başrol oynadı. Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde Kıbrıs’ın kurtarılmasında büyük emeği olan istihbarat elemanı Ankaralıyı oynayan Çayoğlu fenomen oyunculardan biri olmayı başardı.


 

Rol aldığı diziler :

2022 - Kıbrıs: Zafere Doğru (Tv Dizisi)

2021 - Bir Zamanlar Kıbrıs (Tv Dizisi)

2020 - Yeni Hayat (Tv Dizisi)

2018 - Börü ((Tv Dizisi)

2018 - Miras (Tv Dizisi)

2018 - Halka (Tv Dizisi)

2016 - Hayatımın Aşkı (Tv Dizisi)

2014 - Kiraz Mevsimi (Tv Dizisi)

2014 - Zeytin Tepesi (Tv Dizisi)

2012 - Kuzey Güney (Tv Dizisi)

12-04-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar