Survivor’dan Diskalifiye Olan Cemal Hünal Sadakatsiz Kadrosuna Dahil Oldu

Survivor’dan Diskalifiye Olan Cemal Hünal Sadakatsiz Kadrosuna Dahil Oldu
Survivor 2021’in ünlü isimlerinden oyuncu Cemal Hünal yarışmadan diskalifiye olduktan sonra Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz Dizisi kadrosuna dahil oldu.

Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşan Survivor 2021’in ilk açıklanan ismi olan ve seyircide de büyük heyecan uyandıran Cemal Hünal ne yazık ki bu ilk heyecanın aksine yarışmada fazla bir etkinlik gösteremeden sakatlanarak diskalifiye oldu. Survivor’a ağlayarak veda eden ve seyirci içinde adeta şok olan bu diskalifiye sonrası ünlü isim Cemal Hünal Survivor’un çekildiği adadan Türkiye’ye döndü. Seyircinin sevdiği ve çok beğendiği başarılı oyuncu için şans kapısı Survivor’la birlikte açıldı ve ünlü isme yeniden ekran yolunu açıldı. Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan ve Çarşamba akşamları ekrana gelen başarılı dizi Sadakatsiz’de rol alacağı örenilen Cemal Hünal’ın yakında sete çıkacağı ve sevenleriyle buluşacağı öğrenildi.

Cemal Hünal (Sinan) Sadakatsiz Kadrosunda

Survivor 2021’in Ünlüler takımında yer alan ancak şanssız bir şekilde sakatlanarak yarışmadan diskalifiye olan oyuncu Cemal Hünal sevenlerinin karşısına Kanal D ekranlarında yayınlanan ve reytinglerde oldukça iyi bir yerde olan Sadakatsiz Dizisiyle çıkmaya hazırlanıyor. Dizide Sinan karakterini canlandıracak olan Cemal Hünal’ın diziye dahil olacağının duyulması oyuncunun sevenlerini oldukça heyecanlandırırken dizi takipçilerini de meraklandırdı. Sinan’ın nasıl bir karakter olacağı ve diziye ne zaman dahil olacağı konusunda henüz bir bilgi edinilemezken yakın zamanda ünlü oyuncunun Sadakatsiz setine dahil olması bekleniyor. Reyting rekorları kıran ve uyarlama bir dizi olan Sadakatsiz sezonun en flaş yapımları arasında gösteriliyor ve dizinin başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk rol alıyor.

Cemal Hünal Kimdir?

Son olarak Survivor 2021 Ünlüler takımında yer alan ünlü oyuncu Cemal Hünal 2 Ekim 1976 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa karar veren Cemal Hünal bu yolda eğitimler almıştır. Şu ana kadar pek çok dizi, tiyatro ve filmde rol alan ünlü ismin yer aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Asi, Kış Masalı, Adanalı, Seni Bana Yazmışlar, Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam, Tatar Ramazan, Paramparça, Diriliş Ertuğrul, Tozkoparan, Kırmızı, Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda, Ayaz, Kaos Örümcek Ağı, Sinyalciler: Son Akşam Yemeği, Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı, Issız Adam, Ulak.

15-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar