Yılmaz Kunt Kırmızı Oda’ya Konuk Oluyor

Yılmaz Kunt Kırmızı Oda’ya Konuk Oluyor
Tv 8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisine yeni bir konuk oyuncu dahil oluyor. Yılmaz Kunt Kırmızı Oda’nın yeni bölümlerinde rol alacak.

Tv 8 ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen ve bu sezon başlayan Kırmızı Oda dizisi gerçek hikayelerden yola çıkılarak hazırlanan hikayeleri ile bu sezona damga vuran flaş yapımlardan biri oldu. Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden uyarlanan dizi her hafta aldığı reytinglerle hem yapımcısı OGM Yapım tarafından hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Tülin Özen, Gülçin Kültür ve Burak Sevinç gibi oyuncular yer alıyor. Her hafta farklı hikayelerle ve farklı konuk oyuncularla adından sıkça söz ettiren Kırmızı Oda’ya bir ünlü isim daha konuk oluyor. Genç oyunculardan Yılmaz Kunt’un önümüzdeki bölümlerde konuk oyuncu olarak dahil olacağı Kırmızı Oda’nın yeni bölümleri heyecanla beklenmeye başlandı. Yılmaz Kunt’un nasıl bir hikaye ve nasıl bir karakterle seyirci karşısına çıkacağı şimdilik bilinmiyor. İşte detaylar!

Yılmaz Kunt Kırmızı Oda’da!

Tv 8 ekranlarının bu sezon başlayan ve Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kırmızı Oda birbirinden ünlü isimleri konuk oyuncu olarak almaya devam ediyor. Farklı hikayelerle ekrana gelen diziye şu ana kadar Melisa Berberoğlu, Celil Nalçakan, Seviç Erbulak, Burcu Biricik, Hande Doğandemir, Ruhi sarı, Evrim Alasya, Melisa Sözen, Füsun Demirel, Emre Kınay, Sema Keçik ve Erkan Petekkaya gibi ünlü oyuncular konuk oyuncu olarak katıldı. Şimdi ise diziye bir ünlü isim daha dahil oluyor. Son olarak Afili Aşk dizisinde rol alan genç ve başarılı oyuncu Yılmaz Kunt Kırmızı Oda’nın oyuncu kadrosuna dahil oluyor. Hangi karakteri canlandıracağı henüz belli olmayan oyuncunun önümüzdeki bölümlerde dizide yer alacağı öğrenildi.

Yılmaz Kunt Kimdir?

Son olarak Afili Aşk dizisinde rol alan genç oyunculardan Yılmaz kunt 19 Kasım 1994 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini Uluslar arası ilişkiler Bölümünde tamamlayan oyuncu 2015 yılında katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasında birinci seçilmiştir. Modellik yapmaya başlayan Yılmaz Kunt ilk oyunculuk deneyimini 2016 yılında Gülümse yeter adlı diziyle gerçekleştirmiştir. Oyuncu daha sonra Bahtiyar Ölmez adlı yapımda rol alan oyuncu son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisinde rol almıştır.

16-02-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar