Survivor'dan elenen Sude kimdir? Sude Burcu kimdir?

Survivor'dan elenen Sude kimdir? Sude Burcu kimdir?
Survivor'da bu hafta adaya veda eden isim Sude Burcu oldu. Survivor'dan elenen Sude Burcu kimdir? Kaç yaşında? Mesleği ne?

TV 8'de yayınlanan Survivor'da bu hafta adaya Sude Burcu veda etti. Yapılan halk oylamasının ardından yarışmadan elenen Sude Burcu kimdir? Hangi meslek ile uğraşıyor? Kaç yaşında? Sude Burcu hakkındaki tüm bilgiler.

Sona yaklaştıkça her bir oylama büyük heyecana neden oluyor. Son 11 yarışmacının kaldığı Survivor'da Sude Burcu'nun adaya veda etmesiyle yalnızca 10 yarışmacı kaldı. Bu hafta Siyah takım arasında yapılan oylamada Emre ve Sude, eleme potasına girdi. Sonrasında iki yarışmacı halk oylamasına katıldı. Halk oylamasında izleyicilerden daha büyük desteği gören taraf Emre oldu. Rakibinin gerisinde kalan Sude Burcu ise elenmekten kurtulamadı. Sude Burcu, oyunlarda elde ettiği başarılarla göze çarpmaktaydı. 

Haftalar geçtikçe Survivor'dan heyecan artıyor. Her hafta yapılan halk oylamalarıyla yarışmacı sayısı bir bir azalmaya devam ediyor. Bu hafta adaya Sude Burcu veda etti. Böylece yalnızca 10 yarışmacı yoluna devam ediyor. Son 2 yarışmacı kalana dek oylamalarla yarışmacılar azalmayı sürdürecek. Sona kalan iki yarışmacı büyük final için Kuzey Kıbrıs'a gitmeye hak kazanacak. Bu iki yarışmacı bu sezonun Survivor'ı olabilmek beraber halk oylamasına girecek. Halktan en büyük desteği gören taraf 2019 yılında Survivor'ın kazananı olacak. Bakalım hangi yarışmacılar Kuzey Kıbrıs'ta yapılacak büyük finali görebilme şansı yakalayacak.

Survivor'dan elenen Sude Burcu kimdir?

11 Mayıs 1996 tarihinde dünyaya gelen Sude Burcu'nun doğum yeri İzmir'dir. Sportmen bir aileden gelen Sude Burcu, haliyle küçük yaşlardan itibaren sporla iç içe olmuştur. Profesyonel olarak tekvando sporuyla uğraşan Sude Burcu, milli bir tekvandocudur. Kardeşleri de kendisi gibi tekvandocudur. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisidir. Sude Burcu'nun milli takımlar düzeyinde 2 Avrupa üçüncülüğü ve 1 Balkan Şampiyonluğu bulunmaktadır. Öte yandan 7 kez de Türkiye şampiyonluğu elde etmiştir. Kulüpler düzeyinde ise birer kez Avrupa üçüncülüğü ve Balkan şampiyonluğu elde etmiştir. Tekvando sporunun yanı sıra zumba eğitmenliği yapmaktadır. Sude Burcu, kendini test etmek için 2019 yılında Survivor Türkiye Yunanistan adıyla yayına başlayan  programa katılmıştır. Sude Burcu, yarışmayı 11. olarak tamamlamıştır.

22-06-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler