Survivor'dan elenip Coranavirüs dolayısıyla mahsur kalan yarışmacıların akıbeti belli oldu

Survivor'dan elenip Coranavirüs dolayısıyla mahsur kalan yarışmacıların akıbeti belli oldu
Survivor'da 6 yarışmacı elendi. İzleyici yeni yarışmaları izlerken bir yandan da Survivor'dan elenip Coranavirüs dolayısıyla mahsur kalan yarışmacıların akıbetini merak ediyor.

Issız bir ada dünyadan ve hayattan kopuk bir şekilde hem rakipleriyle hem de inanılmaz zor yaşam koşullarıyla mücadele eden yarışmacılardan oluşan Survivor2020 hız kesmeden devam ediyor.  Ödül yarışmalarından memnun olan yarışmacılar performans düşüklüğünde eleme konseyine gönderiliyor. Büyük ödülü kaçırmamak için var güçleriyle mücadele ederken pes eden yarışmacılar şartlara ve psikolojiye yenik düşebiliyor. Belirli periyotlarla elenen yarışmacılardan dolayı adada kalan yarışmacı sayısı azaldı. İzleyici bir yandan yeni yarışmaları izlerken diğer yandan Survivor'dan elenip Coranavirüs dolayısıyla mahsur kalan yarışmacıların akıbetini merak ediyor. İşte o merak giderildi. Peki, Survivor’dan elenen yarışmacılar şu anda ne yapıyor ve ülkemize ne zaman dönecekler? Şimdi detaylar!

Survivor'dan elenip Coranavirüs dolayısıyla mahsur kalan yarışmacıların akıbeti belli oldu

Aylardır hayatımızı etkileyen ve bizleri ev hapsine sürükleyen Coronavirüs haliyle Survivor’u da vurdu. Önceki sezonlarda eleme konseyinde yarışmaya veda eden isim özel uçakla Türkiye’ye getirilip ailesine teslim ediliyordu. Ancak bir süredir uçuş yasağından dolayı Survivor'dan elenen yarışmacılar ülkemize getirilemiyor.

Şimdilik otelde kalıyorlar

Gizem Birdan, Parviz Abdullayev, Ezgi Hocaoğlu, Burak Yurdugör, Ceyhun Uzun ve son olarak Meryem Kasap. Adaya birer birer veda eden bu isimler uçuş yasağından dolayı Türkiye'ye dönemediler. Ancak onları yüzüstü bırakmayan Acun Ilıcalı 6 yarışmacıya da sahip çıktı. Elendikten sonra karantinaya alınan 6 yarışmacı, Acun Medya'nın ayarladığı otelde kalıyor ve dönüş gününü hasretle bekliyor.

Dönüş planlandı!

Koronavirüs salgını nedeniyle bütün dünyada pandemi ilan edildi ve tedbirler çerçevesinde uçuşlar ve sınırlar kapatıldı. Ne zaman açılacağı ise belli değil. Hal böyle olunca çekimleri Dominik'te süren Survivor 2020'de elenen yarışmacılar adaya veda etseler de Türkiye'ye dönemedi. Akibetleri merak edilen 6 yarışmacıdan Meryem, TV8'nin canlı yayınına bağlandı ve ne zaman döneceklerini açıkladı.

"Uçağımız 10-15 Mayıs arası görünüyor"

Survivor'dan elenen Gizem Birdan, Parviz Abdullayev, Ezgi Hocaoğlu, Burak Yurdugör, Ceyhun Uzun, Meryem Kasap, adaya veda etseler de uçuş yasağından dolayı ülkeye dönemediler ve Acun Medya'nın ayarladığı otelde karantinaya alındılar. Sakatlığından dolayı Gönüllüler takımından elenen son yarışmacı olan Meryem, Survivor Panorama'nın canlı yayınına bağlandı ve dönüş hakkında şu bilgiyi verdi. "Bizim uçağımız 10-15 Mayıs arası olarak görünüyor. Ancak kesin değil. Biz burada çok eğleniyoruz. Dizimdeki sakatlık sürüyor. Bu nedenle tedavi olabilmek için Türkiye'ye dönmek istiyorum."

Sırada Ardahan mı var?

Yarışma hakkında yorumu sorulan Meryem dikkat çeken bir iddiada bulundu. Elenme sırasının kimde olabileceği sorulan Meryem tek bir cümleyle yorum yaptı. "Bence Ardahan da bizim uçağa yetişir"

02-05-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar