Survivor'un Yeni Doktoru Serhad Ömercikoğlu Kimdir?

Survivor'un Yeni Doktoru Serhad Ömercikoğlu Kimdir?
Tv8 Ekranlarında bu sezonda All Star kadrosu ile yerini alan Survivor'a yeni bir isim dahil oldu. Metin Kuş'un yerine gelen Serhad Ömercikoğlu kimdir?

TV8 ekranlarının en sevilen yarışması Survivor’da bu yıl değişen isim izleyenlerin gözünden kaçmadı. Metin Kuş’un yokluğu hissedilirken yerine gelen doktor kim oldu?

Acun Medya yapımı ile milyonları ekranlara kilitleyen Survivor bu yıl All Star kadrosuyla finale doğru giderken ekibe dâhil olan yeni doktor kim? Yarışmacıların sakatlıkları daha ilk haftalarda başlamışken seyircinin dikkatini çeken o isim Dr. Serhad Ömercikoğlu.

2022 All Star Yarışmasında Yeni İsim

Survivor hayranları ise Serhad Ömercikoğlu kimdir araştırmalara başladı. Survivor All Star sezonunda görev yapacak olan Dr. Serhad Ömercikoğlu, Metin Kuş’un ayrılması ile ekranlarda boy gösterdi.

Survivor 2022 All Star Yeni Doktoru Kim?

Yarışmacılardan Hikmet Tuğsuz’u tedavi ederken ekranlara gelen Dr. Serhad Ömercikoğlu dikkatleri üzerine çekti. Bu sezon yarışmacıların sağlık durumları ile ilgilenecek olan genç doktor Dr. Serhad Ömercikoğlu hakkında araştırmalar başladı.

Her sezonu ile hız kesmeden parkurlarda canla başla mücadele eden yarışmacıların sağlık durumları ile Metin Kuş ilgileniyordu. Bu sezon ise Dr. Serhad Ömercikoğlu göreve devam ediyor olacak.

Dr. Serhad Ömercikoğlu Kimdir?

Tv8 ekranlarında Survivor yarışmasında göreve devam edecek olan Dr. Serhad Ömercikoğlu, 2001-2007 yıları arsında Marmara Üniversitesi'nde Tıp eğitimi aldı. Tıp eğitimini tamamlayan Ömercikoğlu Marmara Üniversitesinde yüksek lisans yaptı. 2008-2010 yıllarında Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği alanında da eğitimini tamamlayan Ömercikoğlu görevine devam ediyor.  

2007-2009 yılları arasında pratisyen doktor olarak çalışmaya başlayan Serhad Ömercikoğlu, Marmara Üniversitesi'nde 2010-2015 yılları içerisinde de Acil Tıp Asistan Doktoru olarak görev aldı. Asistan olarak görevine devam ederken 2015-2016 yılları içerisinde ise aldığı eğitim deneyimlerden sonra Acil Tıp Uzmanı olarak Marmara üniversitesinde çalıştı. Kendini geliştirmeye devam eden Ömercikoğlu Marmara Üniversitesin deAcil Tıp Uzman Doktoru olarak çalışmalarına devam ediyor. 2022 günümüz yılında ise Acun Ilıcalının sunumunu gerçekleştirdiği Survivor yarışmasının doktoru olarak görevine devam ediyor olacak.

Yeni Sezon Yeni Doktor

Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan’ın sunumu ile nefes kesen Survivor All Star 2022 yeni sezon yarışmasının doktoru Dr. Serhad Ömercikoğlu görevine devam edecektir.

 

 

27-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar