Survivor All Star'a Kim Veda Etti?

Survivor All Star'a Kim Veda Etti?
2022 All Star yarışmasında bir isim adaya ve hayallerine veda etti. Survivor 2022 yarışmasında adaya veda eden isim kim oldu?

All Star Survivor’da adaya veda eden isim kim oldu? Acun Ilıcalı’nın sunumu ile ekranlarda nefes kesen yarışmada bir kişi hayallerine veda etti. Adaya ve hayallerine kim veda etti?

TV8 ekranlarında her sezon olduğu gibi bu yılda en iyilerin yarıştığı Survivor All Star’da bir yarışmacı hayallerine veda etti.

Gönüllüler takımının 2 dokunulmazlık oyunu kazanmasıyla büyük bir rahatlama elde ettiler. Kendi takımlarını korumaya alırken karşı takımdan potaya isim gönderdiler. İlk dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımı Mert’i sürgün Adasına gönderdiler. Sürgün adasında 24 saati tek başına geçiren Mert’in yanına ise gönüllülerin kaybetmesiyle Berna geldi. Son dokunulmazlıkta galibiyet sevincini gönüllüler yaşarken, ünlüler ise bir isim belirleyecekti. Yapılan oylamada Ayşıl’ın 3. eleme adayı olduğu belirlendi. Performans 1. olan Nagihan ise Sercan’ın ismini vererek 4. eleme adayını belirlemiş olmuştu. Eleme potasındaki isimler ise Mert, Berna, Ayşıl ve Sercan oldu. Dün akşam yapılan sms oylamasında ise bir yarışmacının diğer yarışmacılardan daha az sms alması ile hayallerine veda etti. Peki, Ada’ya veda eden isim kim oldu?

Konseyde gergin dakikalar yaşanırken tüm yarışmacılarda nefesler tutuldu ve kimin veda edeceği merakla beklenirken adaya ve hayallerine veda eden isim Ayşıl Özaslan oldu.

All Star yarışmasında yerini alan Ayşıl 15 yıl aradan sonra Dominik’e adım atmıştı. Yedek oyuncularla oyuna dâhil olan Ayşıl’ın yarışmadaki süresi çok kısa oldu.

Sms oylamasında en az oyu alarak yarışmadan ve arkadaşlarından ayrılacak olan Ayşıl; ‘Bunca sene sonra All Star'a dâhil edildiğim için gurur duyuyorum. Burada daha uzun kalıp kendimi seyircilere tanıtmayı daha iyi isterdim. Ama çok kısa sürdü. Benim için erken bir veda oldu. Yeniden Survivor ruhunu yaşamak çok keyifliydi. Bütün arkadaşlarım çok hırslı ve çok güçlü. Buradan çıktıktan sonra da takip etmeye devam edeceğim" sözleri ile adaya veda etti.

Gönüllülerin yüksek performansları hız kesmeden devam ederken bir diğer yandan Ünlüler adasında açlık, kaybetme ve kişi sayısı olarak azalmalarda büyük bir gerginlik yaşanacak gibi görünüyor. Sürgün adasından çok hırslı gelen Mert ise konseye damga vuran diğer bir isim oldu.

 

27-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar