Taner Ölmez ve Ece Çesmioğlu Bebeklerine Kavuştu

Taner Ölmez ve Ece Çesmioğlu Bebeklerine Kavuştu
Ünlü oyuncu çift Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu bugün bekledikleri bebeklerini kucaklarına aldı. Çift bebeklerine Zeynep adını verdi.

Son dönemin başarılı oyuncularından Taner Ölmez ile yine kendisi gibi oyuncu olan eşi Ece Çeşmioğlu’ndan mutlu bir haber bugün magazin basını ve sosyal medyada yer aldı. Geçtiğimiz sene evlenen genç çiftin bir süre önce bebek bekledikleri haberleri magazin basını ve internet haber sitelerinde yer almış ve çift bu tarihten itibaren heyecanlı geçen bir sürecin içine girmişti. Çift dünyaya gelecek bebeklerinin cinsiyetini geçtiğimiz aylarda kız olarak duyururken sonunda bekledikleri bebeklerini kucaklarına aldılar. Heyecanlı geçen ayların ardından bekledikleri bebeklerini kucaklarına alan çiftin son derece mutlu olduğu öğrenildi. Özel bir hastanede dünyaya gelen bebeğin ve annesinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken çift dünyaya gelen kız bebeklerine Taner Ölmez’in çok sevdiği ismi verdi.

Zeynep Bebek Hoş Geldi

Şu sıralar Netflix’te ikinci sezonuyla yayınlanan Alef Mal-ı Hülya adlı diziyle seyirci buluşan genç ve başarılı oyuncu Taner Ölmez ile son olarak Dünya Hali adlı dizide yer alan eşi genç oyuncu Ece Çeşmioğlu bekledikleri bebeklerine kavuştu. Bundan bir yıl önce dünya evine giren ve ardından bir kız bebeği beklediklerini açıklayan çiftin bekledikleri bebekleri bugün İstanbul Altunizade’de bulunan özel bir hastanede dünyaya geldi. Oldukça heyecanlı geçen ayların sonunda dünyaya gelen kız çocuklarına Zeynep ismini veren çiftin bebeklerinin mutluluğunu yaşadıkları ve bu sırada mutluluktan gözyaşlarını tutamadıkları öğrenildi. Bebeklerine Taner Ölmez’in çok sevdiği bir isim olan Zeynep ismini veren çifti sevenleri, arkadaşları ve hayranları tebrik yağmuruna tuttular. Dünyaya gelen Zeynep bebek ile annesi Ece Çeşmioğlu’nun sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Aşırı Mutluyum

Doğum sonrası hastane kapısında açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu Taner ölmez sevincini sevenleriyle paylaştı. Taner Ölmez “Aşırı mutluyum, kucağıma ilk aldığımda çok heyecanlandım. Zeynep 3 kilo 400 gram ve uzun boylu olarak doğdu. Eşimin de kızımızın da sağlık durumu çok iyi. Tarifi edilemez bir mutluluk yaşadım. Ailemizde çok erkek vardı, resmen dua ettim, kız çocuğunu çağırdım adeta. Umarım sizin de kız çocuğunuz olur” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu ayrıca “doğuma girdim, kızımın kafasını ilk gördüğümde resmen göz yaşlarıma hakim olamadım. Ağlamamak için direndim ama daha fazla dayanamadım. Hatta ilk temasımız da oldu kızım ile, yukarıda da ilk kez ben üstünü değiştirdim” ifadelerini kullandı.

24-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar