Portekiz - Türkiye maçı canlı izle

Portekiz - Türkiye maçı canlı izle
Portekiz - Türkiye maçı canlı izle: Dünya Kupası play-off maçında Portekiz ile Türkiye karşı karşıya. Canlı olarak izlemek için detaylar.

Portekiz - Türkiye maçı canlı izle: 2022 FIFA Dünya Kupası play-off turunda Portekiz ile Türkiye karşı karşıya gelecek. Portekiz, Türkiye'nin Katar'da düzenlenecek turnuvaya katılabilmek için geçmesi gereken iki rakibinden biri. Tüm Türkiye heyecanla bu mücadeleyi bekliyor. Peki Portekiz - Türkiye maçı hangi kanalda? Bu mücadeleyi canlı olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Portekiz - Türkiye maçı canlı izle

Portekiz ile Türkiye, 2022 FIFA Dünya Kupası play-off turu için Estádio do Dragão'ya çıkacak. Türk izleyiciler bu maçın hangi kanalda olduğunu fazlasıyla merak ediyor. Türkiye'nin dünya yıldızlarına karşı oynayacağı karşılaşma TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Her iki takım için de büyük önem taşıyan karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Daniel Siebert yönetecek. Yardımcılıklarını Jan Seidel ve Sandro Scharer yaparken Rafael Foltyn dördüncü hakem olarak görev yapacak.

FIFA Dünya Kupası Avrupa elemeleri grubunu ikinci sırada bitiren Türkiye, Dünya Kupası vizesi almak için play-off oynamaya hak kazanmıştı. Kura çekiminde ise oldukça zorlu bir kura çekti. Tek maç üzerinden iki eşleşme sonucunda Dünya Kupası'na gidecek takım belli olacak. Türkiye, önce Portekiz karşısına çıkacak. Deplasmanda oynayacağı bu maçı kazanması halinde Türkiye'nin rakibi son Avrupa Şampiyonu İtalya ile Makedonya maçının kazananı olacak. Türkiye'nin Portekiz ve İtalya'yı eleyerek Dünya Kupası'nda katılmasına hiç ihtimal verilmiyor. Milli takımımız imkansız görünen şeyi başararak 20 yıl aradan sonra Dünya Kupası'na kalabilmek için bu akşam deplasmanda Portekiz ile karşı karşıya gelecek.

Portekiz - Türkiye maçı ilk 11'ler

Portekiz ilk 11: Diego Costa, Diogo Dalot, Danilo Pereira, Jose Fonte, Raphael Guerreiro, Bruno Fernandes, Joao Moutinho, Bernardo Silva, Diogo Jota, Otavio, Cristiano Ronaldo.

Türkiye ilk 11: Uğurcan Çakır, Ozan Kabak, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Zeki Çelik, Orkun Kökçü, Hakan Çalhanoğlu, Berkan Kutlu, Cengiz Ünder, Kerem Aktürkoğlu, Burak Yılmaz.

Türkiye ile Portekiz, son olarak 2012 yılında karşı karşıya geldi. Işık Stadyumu'nda oynanan maçı Türkiye 3-1 kazanmayı başarmıştı. Türkiye'nin gollerini Umut Bulut (2) ve Pepe (k.k.) kaydederken Portekiz'in tek golünü Nani kaydetti.

24-03-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar