Tedavisi süren Mehmet Ali Erbil aylar sonra ilk kez görüntülendi! İşte son hali

Tedavisi süren Mehmet Ali Erbil aylar sonra ilk kez görüntülendi! İşte son hali
Geçirdiği kazan sonrası yoğun bakıma alınan ve ardından evinde tedavi görmeye başlayan Mehmet Ali Erbil, aylar sonra ilk kez görüntülendi.

2018 yılında banyoda yere düşerek kaburgasını kıran Mehmet Ali Erbil, yoğun bakıma alınarak sevenlerini korkutmuştu. Sonrasında ise yoğun bakımdan çıkarılarak sağlığına kavuşmaya başladı. Ancak sonrasında ise Kaçış Sendromu hastalığı tekrardan nüksetti. Kazadan sonra çıktığı bir programda çok konuşulan açıklamalar yapmıştı. Bu programdan sonra aylardır ortalarda görünmeyen Mehmet Ali Erbil, Nergis Kumbasar'dan olan kızı Yasemin Erbil'in attığı bir Instagram hikayesinde ortaya çıktı. Mehmet Ali Erbil'in son halini merak edenler böylelikle meraklarını gidermiş oldu. 

Mehmet Ali Erbil son hali

Ünlü sunucu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil, yoğun bakımda geçirdiği 235 günün ardından taburcu olmuştu. Uzun zamandır evinde tedavisi süren Mehmet Ali Erbil, ortalarda görünmüyordu. Yasemin Erbil'in attığı Instagram hikayesinde Mehmet Ali Erbil ve kızı Yasemin'in bir görüntülü konuşma yaptığı görülüyor. Oldukça güzel bir baba kız anını Yasemin Erbil, "Çok aşk" notuyla ve kalp, nazar boncuğu emojilerini atarak takipçileriyle paylaştı.

Mehmet Ali Erbil'den hastalığı ve pandemi süreciyle ilgili açıklamalar

Mehmet Ali Erbil, Sabah gazetesi eki olan Günaydın'a pandemi süreci ve hastalığıyla ilgili  açıklamalarda bulundu. Nasıl bir tedavi sürecinden geçtiğini açıklayan Mehmet Ali Erbil "Haftada iki gün ilaç yüklemesi yapılıyor. Bu süreç beni çok yoruyor. Evde fizik tedavi yapıyoruz. Günlerim çok yorucu geçiyor. Keşke hiç servetim olmasaydı da sağlığım yerinde olsaydı. Ayrıca çok garip ama en fazla iş teklifini sesimin bile çıkmadığı hastalık döneminde aldım." ifadelerini kullandı. Ayrıca çocuklarına ve torununa duyduğu özlemi Günaydın okurlarıyla paylaşarak "Aylardır görmediğim çocuklarım ve torunumu çok özledim. Onlara bir kez sarılsam başka bir şey istemiyorum" şeklinde konuştu.

Mehmet Ali Erbil kimdir?

8 Şubat 1957 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Mehmet Ali Erbil, tiyatro ve sinema oyuncusu Saadettin Erbil'in oğludur. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olan Mehmet Ali Erbil, oyunculuk, sunuculuk, yapımcılık ve seslendirme yapmaktadır. 1975 yılından bu yana aktif olarak oyunculuk yapmaktadır. 90'lı yıllarda Çarkıfelen programının sunuculuğunu üstlenmeye başladı ve programla özdeşleşti. Uzun yıllar çeşitli kanallarda ve çeşitli programlarda sunuculuk yaptı. 

07-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler