Tehditler Bitmedi Çift Savcılığa Başvurdu! ‘’Sana Asit Dökeceğim, Kocana Şarjör Boşaltacağım’’

Tehditler Bitmedi Çift Savcılığa Başvurdu! ‘’Sana Asit Dökeceğim, Kocana Şarjör Boşaltacağım’’
Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer’ı daha önce tehdit ederek hakaretler savuran Sinan Altıntaş adlı şahıs, hakkında açılan iki davaya rağmen ünlü çifti tehdit etmeye devam ediyor.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve kendi gibi oyuncu olan Başak Dizer ile 6 sene önce evlendi. Paris’teki Türk Büyükelçiliği’nde düzenlenen nikâh törenine 40 kişi katıldı. 2016 yılında sade törenle evlendi. Bugünlerde hamile olan Başak Dizer, 2022 yılında çocuğunu dünyaya getirecek. Fakat, Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer bir süredir tehdit ve hakaretlerle uğraşıyor. Huzurları kaçan çift savcılığa başvuracak. Uzun bir süredir hakaret ve tehditler savuran Sinan Altıntaş, hakkında açılan iki davaya rağmen ünlü çifti tehdit etmeyi sürdürdü. Tehditlerin dozunu arttırarak, ‘’Seni asitle yakacağım, kocana şarjör boşaltacağım’’ diyerek tehditler etmeye devam ediyor. Peki Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer tehdit olayı nedir? Zor günler geçiren çiftin başına gelenler…

 

Kıvanç Tatlıtuğ ve Eşi Başak Dizer Tehdit Ediliyor!

 Kıvanç Tatlıtuğ ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Başak Dizer, Sinan Altıntaş yüzünden zor günler geçiriyor.

Sabah Gazetesi’nden Dilek Yaman Demir’in haberine göre, Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, İnstagram’da yeniden tehdit ve hakarete maruz kaldıklarını iddia ederek şikayetçi oldu.

 

Oyuncu Hazar Ergüçlü’nün 7 yıldır sevgilisi olduğunu iddia eden Altıntaş, Kıvanç ve Başak çiftinin görüşmelerine engel olduklarını ve Hazar Ergüçlü’yü öldürmeye çalıştıklarını bu nedenle ikiliyi tehdit ettiğini kabul edince hakkında ikinci bir dava açıldı.

 

Tehditlerin Dozu Arttı

 Hakkında iki dava açılan Altıntaş, iddiaya göre sosyal medya üzerinden çifte yönelik tehditlerine devam etti. Tehditlerin boyutunu artıran Altıntaş bu kez Kıvanç ve eşine yönelik ölümlü tehditler savurmaya başladı.

 

Kişisel hesabından, müşteki Başak Tatlıtuğ'un hesabına çeşitli tarihlerde mesaj gönderen Altıntaş, ‘’Seni bidona koyup asit dökeceğim, ardından kocana şarjör boşaltacağım. Benim adım Sinan Altıntaş… Seni öldürmeden ölürsem dünya alem beni s....’’ şeklinde mesajlar gönderdi.

 

Çift Savcılığa Başvurdu

Bunun üzerine yeniden savcılığa başvuran Tatlıtuğ çifti, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ çifti şahıstan üçüncü kez şikayetçi oldu.


Savcılıkça başlatılan soruşturmada ifadesi alınan Sinan Altıntaş, üzerine atılı suçu Kabul etti. Mesajları bilerek gönderdiğini söyledi. Savcılık, dosyaya uzlaştırmacı atadı.
 

Tatlıtuğ çifti, Sinan’ı affetmedi. Hazırlanan yeni iddianamede Sinan Altıntaş hakkında ‘Tehdit ve Hakaret’ suçları kapsamında dört yıla kadar hapis istendi. Dava ilerleyen günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

 

19-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar