Ünlü Oyuncu Melisa Aslı Pamuk'tan Reklam Anlaşması

Ünlü Oyuncu Melisa Aslı Pamuk'tan Reklam Anlaşması
Genç ve güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk şu sıralar rol aldığı Hayaller ve Hayatlar adlı yapımın dışında bir markanın reklam yüzü olarak kamera karşısına geçiyor.

Televizyonda yayınlanan diziler ya da sinema filmleri ve tiyatrolar oyuncular için tanınırlık ve mesleki açıdan kendilerini maddi ve manevi olarak tatmin ettikleri alanlar olarak öne çıkıyor. Bunlara ilave olarak oyuncular için reklamlarda çok ciddi bir gelir kapısı olarak ön plana çıkıyor. Hatta bazı oyuncuların tanıtımını üstlendikleri ürünler karşılığında birçok ciddi ücretler aldıkları zaman zaman magazin basınında yer alıyor. Başarılı olan isimler için reklam kapısı sonuna kadar açılıyor ve bu isimler hem ünlerine ün hem de gelirlerine gelir katıyorlar. Son olarak Hayaller ve hayatlar adlı dizide yer alan ve son dönemin başarılı isimlerinden Melisa Aslı Pamuk da reklamlarda yer alan ünlü oyuncular sınıfına dahil oldu. Ünlü ve güzel oyuncu başarılı performansının karşılığını bir markanın reklam yüzü olarak aldı.

Melisa Aslı Pamuk Reklam İçin Kamera Karşısına Geçiyor

Şu sıralar BeIN Connect’te yayınlanmaya başlayan Hayaller ve Hayatlar adlı yapımda yer alan ve özellikle Kırmızı Oda ile ünlenen güzel oyuncu Melisa Aslı pamuk bir markanın reklam yüzü oldu ve bu markayla reklam anlaşmasına imza attı. Tanıtacağı ürünün reklam filmi için yakında kamera karşısına geçecek olan güzel oyuncu, yurtdışında büyük ilgi gören markanın pijama, gecelik gibi ürünlerinin tanıtımını yapacak. Bu reklam karşılığında ne kadar ücret alacağı açıklanmayan güzel oyuncunun bu başarısının altında son dönemlerde rol aldığı yapımlardaki başarılı performansının olduğu öğrenildi.

Melisa Aslı Pamuk Kimdir?

Şu sıralar BeIN Connetcte’te Hayaller ve Hayatlar adlı yapımında rol alan güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk 14 Nisan 1991 yılında Hollanda’da dünyaya gelmiştir. Aslen İskenderunlu olan güzel oyuncu henüz 14 yaşındayken modelliğe başlamıştır. Daha sonra güzellik yarışmalarına katılan ve dereceler alan Melisa Aslı Pamuk Sadri Alışık Tiyatrosu’nda aldığı temel oyunculuk eğitiminin ardından dizi ve filmlerde rol almaya başlamıştır. Güzel oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Kara Sevda, Kırmızı Oda, Ulan İstanbul, Her sevda Bir Veda, Kurt Seyit ve şura, G.D.O. Kara Kedi, Yer Gök Aşk ve Dat Zit Wel Snor adlı yapımlarda rol almıştır.

19-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar