Temizlik Benim İşim yarışmasını sunan Kadir Ezildi cam silerken düştü

Temizlik Benim İşim yarışmasını sunan Kadir Ezildi cam silerken düştü
En büyük hobisi temizlik yapmak olan Kadir Ezildi, sunuculuğunu yaptığı Temizlik Benim İşim yarışması için gittiği evde ölümden döndü. Kadir Ezildi'nin sağlık durumu nasıl?

Fenomen program Temizlik Benim İşim yarışmasını sunan Kadir Ezildi cam silerken beşinci kattan düştü. Bir anda sosyal medyaya bomba gibi düşen haber sonrası izleyici olayın nasıl meydana geldiğini merak ediyor. Temizlik yaparken 5. Kattan düşen ünlü sunucunun sağlık durumu nasıl? Ünlü sunucu neden “Düşenin dostu olmaz.” dedi? Şimdi detaylar

Temizlik Benim İşim yarışmasını sunan Kadir Ezildi cam silerken düştü

Onu herkes güler yüzlülüğü ve temizlik takıntısıyla tanıdı. En büyük hobisi temizlik yapmak olan 24 yaşındaki Kadir Ezildi, sunuculuğunu yaptığı Temizlik Benim İşim yarışması için gittiği evde ölümden döndü. Sevilen sunucusu Kadir Ezildi, program esnasında 5. kattaki evin camlarını silerken düştü. Yürekleri ağza getiren olayda neyse ki ölen ya da yaralanan olmadı. Hemen arkadaşlarının yarımına koşan ekip, Kadir Ezildi'nin camın alt tarafındaki çatının üstünü düştüğü öğrenince derin bir nefes aldı. Olayın saniye saniye kameralara takıldığı Kadir Ezildi, düştüğü yerden kahkaha atarak kalktı. Ünlü sunucu "Düşenin dostu olmaz" diyerek espri yapmayı da ihmal etmedi.

Çatıya düşünce ölümden döndü

Sosyal medya hesabından yayınladığı temizlik videolarıyla ünlenen, FOX TV'de yayınlanan Temizlik Benim İşim yarışmasında sunuculuk yapan Kadir Ezildi, izleyiciyi korkutan talihsiz bir kaza yaşadı. Yarışmacısıyla birlikte gittikleri evde temizlik yapan Kadir Ezildi, mutfaktaki bir camı silmek için mermerin üzerine çıktı. Bir anda dengesini kaybeden genç sunucu, herkesin gözü önünde yere çakıldı. Set ekibi bir anda gelişen olayda ne yapacağını şaşırdı. Verilmiş sadakası varmış, hesabı bir alttaki katın çatısına düşen Kadir Ezildi, kahkaha atarak yerinden kalktı. O korkunç anları gülerek anlatan Kadir Ezildi yaşadığı şoku şu cümlelerle paylaştı. "İyiyim iyiyim, altta çatı varmış. 5. kattayız ama ben yine çıktım. Düşenin dostu olmaz diye boşuna dememişler"

Canlitv platformu olarak genç sunucuya büyük geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Kadir Ezildi Kimdir?

1997 İstanbul doğumlu Kadir Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışıyor. Sosyal medyada paylaştığı videolarla popüler olan Kadir, katıldığı bir televizyon programıyla tanındı. Temizlik konusundaki takıntılarıyla bir anda meşhur olan Kadir, ailesi ve komşularıyla olan ilişkilerini yansıtan videolarıyla dikkat çekti. Çektiği videolarla mahalle kültürüne olan özlemimizi gidererek “ailemizin çocuğu” olmayı başaran Kadir Ezildi, Fox Tv’de 7’den 77’ye herkesi ekran başına toplayan “Temizlik Benim İşim” programını sunuyor.

30-05-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar